1 co by si odkazal svetu
2 komu by si odkazal svoje bohatstvo
3 co by si chcel mat na nahrobnom kameni(ak vobec)
4 ako by malo byt nalozene s tvojimi pozostatkami
5 co by ti mali hrat na pohrebe
6 ake jedlo by sa podavalo na kare
1. Svetu nič, aj tak si ma nebude pamätať.
2. Tatinkovi.
3. Nebudem si tu dizajnovať urnu.
4. Spáliť.
5. Oliver Onions - Supernoses.
6. Bravčové šnicle s ryžou a oharkovým šalátom + veterník ako dezert.
Určite by som sa viac zamyslela, ale nechystám sa umrieť.
1. Buďte k sebe empatickejší a ohľaduplnejší. Hovorte ďakujem a prosím, buďte zdvorilí.
2. Nemám žiadne bohatstvo, ale to málo čo mám by som dala sestrám. Moje mačky by som nechala kamoške čo s ňou bývam.
3. Live fast, die young asi
4. Kremácia a ten popol normálne pochovať na cintorín.
5. Schyzo - Tenesee
6. Haha toto mi nikdy nenapadlo, jedlo nejaká tá slovenská klasika ale mohli by ako dezert dať teda môj obľúbený želé koláč na moju pamiatku
1. Ľudia nebuďte kokoti.
2.
3. DE-DO-LES, les les les...
4. Hodené sliepkam na dvore, príp. mačkám a škrečkom
5. Darude - Sandstorm
6. Mačky, škrečky a iné kokotiny
1. Nič svetu je to jedno
2. Moje bohatstvo si beriem so sebou predsa
3. Meno napríklad...a birdz nick tou "neviditeľnou" fixkou čo vidno pod UV svetlom
4. Ja chcem ísť na orgány
5. Hmm...mali by všetci držať hubu a aspoň chvíľu počúvať prírodu to by bola pecka
6. "Čo chladnička dala"
1 nezoder sa kvoli praci
2 sestre a frajerovi
3 fuha, tazka otazka, neviem, ale preferujem kremaciu
4 rada posuniem organy dalej
5 Hafanana
6 pizza a brownies
1 co by si odkazal svetu
- zdravie je to najdôležitejšie, čo každý máme. Vážte si ho a starajte sa oň.
- ak by som nejaké mala, tak určite rodičom
- ani srnky netušia
- neviem, asi sa mi viac pozdáva klasické pochovanie než spopolnenie. Len ma desí predstava, že by som sa náhodou zobudila v rakve pod zemou :/
- neviem, asi niečo, čo mám rada... Nikdy som nad tým nepremýšľala.
- je mi to úplne jedno
1 Nestrácajte čas s vecami, ktoré za to nestoja. Nedajte si zobrať to, čo za to stojí... Dosť generické, ja viem.
2 dobrá otázka, neviem. Skoro nič nemám.
3 je mi to jedno (nie ako text)
4 je mi to jedno
5 je mi to jedno
6 je mi to jedno
1.nebudte prosim jebnuti a nenazrani
2.ziadne nemam tych par korun by asi ani na pohreb nestacilo
3.Tu ležíš?! Ty debiiil! Spí furt špina spí!
4.jebnut do zumpy alebo dat zezrat zverom
5.
6. Ako predjedlo kožuch zo zavináča, sol hlavné jedlo a cibula, dezert keksy a kokotiny a pitný režim borovička pivo
1 nič
2 nikomu
3 nič
4 chcem aby s nimi bolo naložené nejakým lacným a ekologickým spôsobom, asi len zakopať bez truhly a náhrobného kameňa
5 asi nechcem pohreb, bol som na pár pohreboch a nechcem aby si niekto také trápne veci spájal so mnou
6 nechcem kar
1 do pice konecne zmrdi uzite si to tu doviiii
2 ziadne nemam a to co mam nech si zobere kto chce
3 nic chcem aby ma hodili neznami ludia do nahodne vykopanej jamy niekde v lesoch
4 ako som pisal mali by skoncit v jame kde mi nikto nebude nikdy hladat
5 nic moje telo by mali hned ako vychladne vhodit do hore spominanej jamy
6 ziadne nikto by ani nevedel ze som mrtvy hehe aj tak by to bolo vsetkym jedno (a to nebolo myslene depresivne ale realisticky s usmevom
Chcela by som starý viktoriánsky hrob aj s takou tou malou kaplnkou, a na hrobe tajomne ladenú čb fotku a nejaký zvláštno-poetický citát, nech podivíni čo sa v budúcnosti budú prechádzať po cintorínoch a kukať hroby, môžu rozmýšľať ako som tragicky zomrela a aký som mohla mať život (tak ako to teraz robím ja, keď sa prechádzam po cintorínoch
1) neviem...teda aj viem, ale bolo by to zbytočné.
2) nemám nejaké bohatstvo..ale tak dcére.
3) Jou!
4) normálne ma pochovať, nech sa červíky najedia ..a kedysi som strašne chcela byť pochovaná v hrobke, kde by som mala pri sebe mobil, aby mi ľudia mohli písať a prezváňať..akurát, že by som im neodpovedala
5)
6) to už je snáď vec pozostalých (ale dúfam, že by to bolo niečo, čo ja neľúbim! Inak by ma nasrali, že si nemôžem dať )
1. Načo ved som nič urobila
2. Tie dlhy? Hocikomu
3. Nadtym som nikdy nerozmýšľala asi nič len klasika
4. Spáliť
5. Taktici vodka (geniálny song)
6. Rezne a koláče (interný vtip)
1. pojeb sa, sám si môžeš za to v akom napiču stave si.
2. ...niekomu koho veľmi nemám rád, pretože moje bohatstvo pozostáva z dlhov
3. "Zomrel o [vek v momente smrti] rokov neskôr než mal a chcel."
4. Vyhodiť z rýpadla bagra na smetisko.
6. (lebo keď sa birdz pokúsi embednúť youtube link v strede komentu tak to vždy dojebe)
vifonky, alebo niečo podobne absurdné a chudobňácke
co by si odkazal svetu
vieš o tom, že veľakrát som nad tým rozmýšľal? takže
1. žite nohami na zemi, ale pozerajte sa do večnosti
2.cirkvi
3.v teba Pane som dúfal, nebudem zahanbený naveky Ž 71,1
4.Pochovať v truhle klasicky, kremaciu neuznávam, odporuje kresťanskému presvedčeniu a viere v zmŕtvychvstanie
5. začiatok... na intubáciu ešte pri otvorenej truhle...
zhasla už svieca môho života. potom keď kňaz kropí truhlu s mojim telom by som si prial žalm "rozpomeň sa Pane na mňa vo svojom kráľovstve. tri slohy stačia. potom z hlbočím volam k tebe Pane a žalm 130. potom responzoria verím že môj vykupiteľ žije, verím že v posledný deň vstanem z prachu zeme. potom by mohla nasledovať sv. omša. chcel by som mať pohreb v kostole spojený so slávením sv. omše. úvodná pieseň na omšu. O matka Pána, matka rajských krás. po latinsky kyrie. žalm po prvom čítaní asi: "Za tebou prahne moja duša, Pane Bože môj" alelujový verš je klasický, ja som vzkriesenie a život. potom evanjeliu o zmrtvychvstaní Pána, ale celú kapitolu. prosby klasické, s treťou eucharistickou modlitbou. aby niekto prišiel na sv. prijímanie po dobre vykonanej sv. spovedi a obetoval ho za spásu mojej nesmrteľnej duše, ktorá bude v tom čase pravdepodobne vydávať počet zo svojho konania pred Pánom Bohom. po modlitbe po prijímaní kňaz aby mal fialový pluviál, v tichosti nech príde pred moju truhlu s asistenciou, s krížom na procesiu. najprv kňaz v strede pred mojimi nohami, za ním asistent, ktorý bude na konci niesť kríž pred mojou truhlou ako na znak Kristovho víťazstva nad smrťou. vôňu kadidla naozaj mám rád, preto prosím aby incenzoval truhlu s mojím telom. záverečná pieseň po odporúčaní duše do večnosti by som chcel asi jednoznačne pieseň Ježišu Kráľu neba i zeme. potom sa bude truhla vynášať z kostola, najlepšie je, aby zvonili všetky zvony na kostole. prial by som si aj procesiu s krížom, ako som to spomínal a zvoniť dovtedy, kým ma nenaložia do auta. na cintoríne vysvätiť môj hrob. modlitba k Pane Márii, a keď ma budú spúšťať do jamy pieseň blíž k tebe bože môj. ak budem klasicky v jame so zemou, možno ešte jedna pieseň k Panne Márii napríklad mária ochrana. Ak budem v krypte, a vystačí pieseň ešte jedna, chcel by som Ježiš Kristus Spasiteľ náš, smrť premohol za nás. a keď všetci koncom budú odchádzať z cintorína, nech sem tam sa pomodlia za spásu mojej nesmrteľnej duše, a nech obetujú sv. omšu za mňa zomrelého. ja potom budem za každého jedného z vás prosiť pred tvárou Boha, ktorého uzriem v deň a hodinu mojej smrti.
jedlo na mojom kare.
nech vypijú prípitok bez štrngania, ako je zvykom.
slepačia polievka so zeleninou a rezancami.
hranolky s rezňom, asi klasika všade.
záverom možno káva. a potom znova pomodliť sa a odísť preč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. Tatinkovi.
3. Nebudem si tu dizajnovať urnu.
4. Spáliť.
5. Oliver Onions - Supernoses.
6. Bravčové šnicle s ryžou a oharkovým šalátom + veterník ako dezert.
Určite by som sa viac zamyslela, ale nechystám sa umrieť.
5.
6. kebab bez cibule, extra mäso
2. Nemám žiadne bohatstvo, ale to málo čo mám by som dala sestrám. Moje mačky by som nechala kamoške čo s ňou bývam.
3. Live fast, die young asi
4. Kremácia a ten popol normálne pochovať na cintorín.
5. Schyzo - Tenesee
6. Haha toto mi nikdy nenapadlo, jedlo nejaká tá slovenská klasika ale mohli by ako dezert dať teda môj obľúbený želé koláč na moju pamiatku
2.
3. DE-DO-LES, les les les...
4. Hodené sliepkam na dvore, príp. mačkám a škrečkom
5. Darude - Sandstorm
6. Mačky, škrečky a iné kokotiny
2. Moje bohatstvo si beriem so sebou predsa
3. Meno napríklad...a birdz nick tou "neviditeľnou" fixkou čo vidno pod UV svetlom
4. Ja chcem ísť na orgány
5. Hmm...mali by všetci držať hubu a aspoň chvíľu počúvať prírodu to by bola pecka
6. "Čo chladnička dala"
2 sestre a frajerovi
3 fuha, tazka otazka, neviem, ale preferujem kremaciu
4 rada posuniem organy dalej
5 Hafanana
6 pizza a brownies
- zdravie je to najdôležitejšie, čo každý máme. Vážte si ho a starajte sa oň.
- ak by som nejaké mala, tak určite rodičom
- ani srnky netušia
- neviem, asi sa mi viac pozdáva klasické pochovanie než spopolnenie. Len ma desí predstava, že by som sa náhodou zobudila v rakve pod zemou :/
- neviem, asi niečo, čo mám rada... Nikdy som nad tým nepremýšľala.
- je mi to úplne jedno
1 nejedz ten zlty sneh
2 manke
3
4 pochovat
5
6 treska v majoneze
2 dobrá otázka, neviem. Skoro nič nemám.
3 je mi to jedno (nie ako text)
4 je mi to jedno
5 je mi to jedno
6 je mi to jedno
2.ziadne nemam tych par korun by asi ani na pohreb nestacilo
3.Tu ležíš?! Ty debiiil! Spí furt špina spí!
4.jebnut do zumpy alebo dat zezrat zverom
5.
6. Ako predjedlo kožuch zo zavináča, sol hlavné jedlo a cibula, dezert keksy a kokotiny a pitný režim borovička pivo
2 nikomu
3 nič
4 chcem aby s nimi bolo naložené nejakým lacným a ekologickým spôsobom, asi len zakopať bez truhly a náhrobného kameňa
5 asi nechcem pohreb, bol som na pár pohreboch a nechcem aby si niekto také trápne veci spájal so mnou
6 nechcem kar
2 nemám skoro nič, ale asi rodičom.
3 neviem
4 zakopať a na cintorín, klasicky
5 The National - About Today
6 nejaké fajnové kari
2 ziadne nemam a to co mam nech si zobere kto chce
3 nic chcem aby ma hodili neznami ludia do nahodne vykopanej jamy niekde v lesoch
4 ako som pisal mali by skoncit v jame kde mi nikto nebude nikdy hladat
5 nic moje telo by mali hned ako vychladne vhodit do hore spominanej jamy
6 ziadne nikto by ani nevedel ze som mrtvy hehe aj tak by to bolo vsetkym jedno (a to nebolo myslene depresivne ale realisticky s usmevom
2 to je jedno
3 je to jedno
4 to je jedno
6 je to jedno
5 jedno
2) nemám nejaké bohatstvo..ale tak dcére.
3) Jou!
4) normálne ma pochovať, nech sa červíky najedia ..a kedysi som strašne chcela byť pochovaná v hrobke, kde by som mala pri sebe mobil, aby mi ľudia mohli písať a prezváňať..akurát, že by som im neodpovedala
5)
6) to už je snáď vec pozostalých (ale dúfam, že by to bolo niečo, čo ja neľúbim! Inak by ma nasrali, že si nemôžem dať )
2. Tie dlhy? Hocikomu
3. Nadtym som nikdy nerozmýšľala asi nič len klasika
4. Spáliť
5. Taktici vodka (geniálny song)
6. Rezne a koláče (interný vtip)
2. ...niekomu koho veľmi nemám rád, pretože moje bohatstvo pozostáva z dlhov
3. "Zomrel o [vek v momente smrti] rokov neskôr než mal a chcel."
4. Vyhodiť z rýpadla bagra na smetisko.
6. (lebo keď sa birdz pokúsi embednúť youtube link v strede komentu tak to vždy dojebe)
vifonky, alebo niečo podobne absurdné a chudobňácke
5.
vieš o tom, že veľakrát som nad tým rozmýšľal? takže
1. žite nohami na zemi, ale pozerajte sa do večnosti
2.cirkvi
3.v teba Pane som dúfal, nebudem zahanbený naveky Ž 71,1
4.Pochovať v truhle klasicky, kremaciu neuznávam, odporuje kresťanskému presvedčeniu a viere v zmŕtvychvstanie
5. začiatok... na intubáciu ešte pri otvorenej truhle...
zhasla už svieca môho života. potom keď kňaz kropí truhlu s mojim telom by som si prial žalm "rozpomeň sa Pane na mňa vo svojom kráľovstve. tri slohy stačia. potom z hlbočím volam k tebe Pane a žalm 130. potom responzoria verím že môj vykupiteľ žije, verím že v posledný deň vstanem z prachu zeme. potom by mohla nasledovať sv. omša. chcel by som mať pohreb v kostole spojený so slávením sv. omše. úvodná pieseň na omšu. O matka Pána, matka rajských krás. po latinsky kyrie. žalm po prvom čítaní asi: "Za tebou prahne moja duša, Pane Bože môj" alelujový verš je klasický, ja som vzkriesenie a život. potom evanjeliu o zmrtvychvstaní Pána, ale celú kapitolu. prosby klasické, s treťou eucharistickou modlitbou. aby niekto prišiel na sv. prijímanie po dobre vykonanej sv. spovedi a obetoval ho za spásu mojej nesmrteľnej duše, ktorá bude v tom čase pravdepodobne vydávať počet zo svojho konania pred Pánom Bohom. po modlitbe po prijímaní kňaz aby mal fialový pluviál, v tichosti nech príde pred moju truhlu s asistenciou, s krížom na procesiu. najprv kňaz v strede pred mojimi nohami, za ním asistent, ktorý bude na konci niesť kríž pred mojou truhlou ako na znak Kristovho víťazstva nad smrťou. vôňu kadidla naozaj mám rád, preto prosím aby incenzoval truhlu s mojím telom. záverečná pieseň po odporúčaní duše do večnosti by som chcel asi jednoznačne pieseň Ježišu Kráľu neba i zeme. potom sa bude truhla vynášať z kostola, najlepšie je, aby zvonili všetky zvony na kostole. prial by som si aj procesiu s krížom, ako som to spomínal a zvoniť dovtedy, kým ma nenaložia do auta. na cintoríne vysvätiť môj hrob. modlitba k Pane Márii, a keď ma budú spúšťať do jamy pieseň blíž k tebe bože môj. ak budem klasicky v jame so zemou, možno ešte jedna pieseň k Panne Márii napríklad mária ochrana. Ak budem v krypte, a vystačí pieseň ešte jedna, chcel by som Ježiš Kristus Spasiteľ náš, smrť premohol za nás. a keď všetci koncom budú odchádzať z cintorína, nech sem tam sa pomodlia za spásu mojej nesmrteľnej duše, a nech obetujú sv. omšu za mňa zomrelého. ja potom budem za každého jedného z vás prosiť pred tvárou Boha, ktorého uzriem v deň a hodinu mojej smrti.
jedlo na mojom kare.
nech vypijú prípitok bez štrngania, ako je zvykom.
slepačia polievka so zeleninou a rezancami.
hranolky s rezňom, asi klasika všade.
záverom možno káva. a potom znova pomodliť sa a odísť preč.