s kamošmi sme už aj založili keď som mal 12 (ostatní členovia mali 13-15). volali sme sa Electric Shock a naša prvá kazeta (áno, kazeta) sa volala Electric Experience - a na nej bolo aj vlastnoručne vyrobené logo. čo sa týka obsahu boli tam prespievané piesne Limp Bizkit a Mikea Oldfielda.
dodnes tu kazetu mám a dúfam, že ta páska sa nepretrhne tak skoro, lebo z tej kazety mám len jeden kus.
a vlastne jedna skladba bola aj naša vlastná s refrénom ako: včera večer sníval sa mi sen, bola si v ňom ty a nik viac len, tomu hajzlovi čo s tebou spal by som najradšej hubu roztrieskal...a tak. bola sranda. ale keď na tej kazete počujem ešte tie nezmutované tenké hlasy podavajúce tie výšky a fistuly tak skátka nezadržím smiech.
Pri vymyslani nazvu fiktivnej kapely padol medzi mojimi spoluziakmi aj nazov Paško Bobica ale u nietktorych clenov velmi neuspel. Takze ak by si mala zaujem tento nazov je stale volny!
The Damians ...to je podla tych maličkych demonickych detičiek s klasickych hororov ,50,60 rokov. a už už sa to blíži ,ešte mne kombo a jednu basu doťahať.
to naozaj neviem, museli by sme sa vzájomne všetci dohodnúť, a najlepšie, je ked by to bolo nejaké slovo alebo spojenie slov, ktoré by nás vystihovali, alebo nejaký spoločný zážitok, nedá sa dopredu vymýšľať
to my sme s kamošom chceli byť WC chlapci alebo druhy napad bol taky že by sme boli "unknow artist" a naš album by sa volal "unknow album" a piesne: "track1, track2, track3...."
PUNK HEART - taky nazov mame. Hrame Punk-rock, Pop-punk, Alternativny rock... (ako Blink 182, Green Day, Good Charlotte, MxPx, Bowling for Soup, Simple Plan, Sum 41...) - davame akurat dohromady prve tri songy - Really Shitty Day, Emoticons a What The Hell.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
fuuuu
a ešte som chcela Rigor mortis, ale to už vraj boli nejakí jednoalbumoví nemci v osemdesiatych rokoch, tak neviem, či by som sa chcela opakovať
keby rockova tak som chcel Everlast,ale teraz sa s takou znackou nosia tricka
dodnes tu kazetu mám a dúfam, že ta páska sa nepretrhne tak skoro, lebo z tej kazety mám len jeden kus.
a vlastne jedna skladba bola aj naša vlastná s refrénom ako: včera večer sníval sa mi sen, bola si v ňom ty a nik viac len, tomu hajzlovi čo s tebou spal by som najradšej hubu roztrieskal...a tak. bola sranda. ale keď na tej kazete počujem ešte tie nezmutované tenké hlasy podavajúce tie výšky a fistuly tak skátka nezadržím smiech.
ach to je take smiesne
ale!
ja by som nazvala svoju "Opovrhnutiahodní Neokrôchanci". a v skratke by nás nazývali ON, lebo by sme boli "ON, ich srdca šampiňón.".