-za prvé, žiť v San Francsicu v dome s talianskou architekttúrou, niekde blízko lucasa, že by sme dali kafčo občasne
-vydať knihy
-robiť upratovačku alebo niečo podobné fyzicky, že by som cvičila a nerozmýšľala, v ústave na výskum Parkinsonovej choroby, ktorú založil Michael J. Fox, vyššie by so ms atam aj tak nedostala, hoci možno by ma nechali robiť pomocníka v labákoch aspoň, pozametať pľuvačky po nasratých vedcov sem tam potľapkať po pleci niekomu, nech sa darí, veľa šťastia, good atmosphere
toto sú moje sny, celkom vážne takto si predstavujem svoj usadený život, ktorý je v nedohľade, rybka, kde si?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
2. zdravie pre mna a vsetkych ktorych mam veeeelmi rada
3. vecne stastie
aby vymyzli vsetky mozne choroby
a aby ludstvo prestalo nicit planetu
2- cloveka ktory by luuubil aj mna
3- zelanie na viac zelani DDD
2, papierovu rakvu
3, umriet
2. aby sviňuch bol zdravý
3. svoj dom/byt
2.200 OOO 000 eur
3. a aby dokoncili serial alf
aby som nemala do konca zivota financne problemy
aby som bola zdrava
aby môj pradedo ešte žil
aby sme boli celá rodina pokope ako kedysi
ach mna v tejto chvíli napadaju take kraviny radsej nedam co
-za prvé, žiť v San Francsicu v dome s talianskou architekttúrou, niekde blízko lucasa, že by sme dali kafčo občasne
-vydať knihy
-robiť upratovačku alebo niečo podobné fyzicky, že by som cvičila a nerozmýšľala, v ústave na výskum Parkinsonovej choroby, ktorú založil Michael J. Fox, vyššie by so ms atam aj tak nedostala, hoci možno by ma nechali robiť pomocníka v labákoch aspoň, pozametať pľuvačky po nasratých vedcov sem tam potľapkať po pleci niekomu, nech sa darí, veľa šťastia, good atmosphere
toto sú moje sny, celkom vážne takto si predstavujem svoj usadený život, ktorý je v nedohľade, rybka, kde si?
2. Nesmteľnosť pre tu rybku
3. Nesmrteľnosť pre mna
nejaky ten pekny domcek na okraji mesta
a nvm tucne bankove konto
2. zdravie
3. a posledne je prilis osobne to nepoviem
2. nemať po sebe záznam,
3. a zlatu rybku na pekáči
2. Zdravie
3. Ďalšiu zlatú rybku