Ja by som nikdy v zivote nekandidoval, ale ak by som sa nejakym nedopatrenim dostal do vlady, tak slubujem, ze by som zrusil stat v co najvacsej moznej miere a za ex-statny majetok by som kazdemu kupil pivo a rum
@sugy1 by bol skvelý ako nejaký minister, asi najskôr školstva, @tommyhot by sa hodil na niekoľko ministerstiev naraz, ale premiér jednoznačne @melancholik , alebo @antifunebracka. Melo (haha je rozhľadený, v niektorých veciach možno povrchnejšie, ale nebráni sa do ničoho nazrieť hlbšie, keď je k tomu ponúknutý čo je niečo, čo by sa malo ceniť viac ako sa v dnešnej dobe cení. Pre mnohých je to nejaká nerozhodnosť, alebo dokonca hlúposť, pre mňa je to znak rozvážnosti a zvedavosti, zdravej a sebakritickej.
A funebrák, ten má zas v sebe také to vodcovstvo a síce sa mnohým javí jak zakomplexovaný kokot, stačí trochu nátlaku a vie sa zhodnotiť aj sebakriticky a hlavne s ním mám skúsenosti, že neopúšťa debatu aj keď sme sa nezhodli a niekoľkokrát prehodnotil svoj postoj aj na banality, viem, že to má svoje muchy a nemôžu ho k zmene postoja pokúšať dotlačiť,ľudia, ktorých už má zaškatuľkovaných, ale takých je tu, či už si to priznajú alebo nie, väčšina ľudí. Spravte vy štyria stranu, vydebatujte názorové nezhody a prvý krát za svoj život by som sa možno aj k volbám dostavil
Inak ak by som mal voliť z nezúčastnených určite by u mňa za premiéra vyhral @midnight ten má v sebe veľa z toho čo si predstavujem pod múdrym a dobrým vodcom a je to v ňom pekne vyvážené.
@tommyhot ale podľa mňa by si mohol mať celkom zapamätania hodnú kampaň slogany ako "správny štát neexistuje" alebo "ľudia si zaslúžia pivo a rum", to by si sa možno aj dostal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Aj Rusi v 90. rokoch mali.
A nebol by nestastny zo svojej terajsej roboty.
vdaka volici moji
A funebrák, ten má zas v sebe také to vodcovstvo a síce sa mnohým javí jak zakomplexovaný kokot, stačí trochu nátlaku a vie sa zhodnotiť aj sebakriticky a hlavne s ním mám skúsenosti, že neopúšťa debatu aj keď sme sa nezhodli a niekoľkokrát prehodnotil svoj postoj aj na banality, viem, že to má svoje muchy a nemôžu ho k zmene postoja pokúšať dotlačiť,ľudia, ktorých už má zaškatuľkovaných, ale takých je tu, či už si to priznajú alebo nie, väčšina ľudí. Spravte vy štyria stranu, vydebatujte názorové nezhody a prvý krát za svoj život by som sa možno aj k volbám dostavil