každý pije, každý fajčí, každý skúsi drogy, chcem aby moje deti vždy vedeli o tomto hovoriť aj so mnou, proste nič sa nedeje, úprimne ani by som nekričala, veď aj ja som to robila...ale kradnutie nie, proste ak chcú peniaze, treba si ich vypýtať a zaslúžiť
Ak by som mu zakázala piť a fajčiť... ešte viac by ho lákalo urobiť to. Mne síce povedali, že to robiť nemám, respektíve, že mám byť rozumná...a nikdy som fajčiť nezačala ani nepodľahla drogám, ani každý týždeň neogrciavam Gottko...
Skôr by som sa obávala, aby sa neobklopil/a nesprávnymi ľuďmi...
Verím,že moje dieťa bude veriť mne, tak ako aj ja verím mame. Proste radšej nech mi všetko povie,veď za pravdu sa nekričí tak som vychovaná ja,takže sa o to v budúcnosti pokúsim tiež. Proste potom to bude vec dohody... len nech neklame, to tolerované nebude.
čo ja viem...asi keby sa odlúčilo od rodiny a išlo by radšej za nejakym faganom....alebo kradnutie, nie len, že penazí moich ale aj napríklad v pbchodou alebo tak...
Čo je to za divné sformulovanie možností? Lebo podľa tohto systému ak by mi vadilo kradnutie mnou zarobených peňazí, tak by mi zrejme už nemohlo vadiť, že fajčí a droguje...
Vadilo by mi v podstate všetko z uvedených možností.
A ešte aj to, ak by sa "z dobrého rozmaru" pridal k nejakým asociálom ako napr. Antifa, SMER, SaS, komunisti, Schlesingerovej INAKOSŤ alebo nejaká nadácia na podporu multikulturalizmu... V tom prípade by zaručene letel z domu po najbližších raňajkách
nech sa uci ako chce, vela ludi ma ja VS a nic z toho a slovenske skoly aj tak nic moc kamarati a ponocovanie su dovolene pokial ma normalnych slusnych kamaratov, ved nech je to dieta spolocenske a ma kontakty to je velmi dolezite inu sexualnu orientaciu toerujem, ved je to jeho zivot a ked sa zamiluje to toho cloveka a je s nim stastne tak som stastna aj ja peniaze nech si zobere ved ja ich mam aj budem mat dost a pokial mi nebude brat kazdy den stovku tak nech, aspon sa nauci robit s nimi jedine co netolerujem su cigarety, alkohol a drogy, to nech si vyhodi z hlavy nicit si telo a ked si to nevyhodi z hlavy tak ho vyhodim ja z domu
1. proste nieže sa zle učí, ale každému človeku nejaké predmety idú a nejaké nie... ja chcem aby sa to dieťa zameralo na to čo mu ide, a rozvíjalo svoje skutočné talenty... boa nebudem ho do ničoho nútiť ani nad ním stáť ako nejaký despota dokiaľ nebude mať zo všetkého čisté 1 -,-
2. ak je to v rámci normy, ak proste viem u koho bude, kde bude, telefón zo sebou a nepríde v 15tich rokoch ako žebrák na mol, zošikaný, zosratý, sfajčený, zhonený tak fajn.
3. raz za čas keď si pôjde s kamarátmi/kamarátkami vypiť, v pohode, ale zasa každý piatok sa ísť ožierať ako teľa = nie.
fajčenie.... tak nech to nevidím, lebo keď uvidím bude zle niežeby som šla teraz domlátiť do krvi, ale proste ... fajčenie nie. basta.
drogy = nie na ležiacu osmičku.
4. do toho sa nestarám, to je jeho/jej milostný život.
5. v žiadnom prípade. stačí povedať a vypýtať si, to nie je žiadna hanba prísť " mami potrebujem dajaké peniaze" ak budú na dobré účely prečo nie
Aj ja som kradla, ale nechcem, aby to robilo moje dieťa proste, pokojne si s ním pohovorím, keď chceš peniaze dostaneš ih, ale brať si ich nesmieš. Neskutočne chcem mať so svojimi potmkami dobrý vzťah a veľmi ma fascinuje predstava fajčiť s dcérou/synom na balkóne
Kradnutie? Tak by som ich schoval že by ich ani pán boh nenašiel..a kebyže zistím že sa mi kvôli tomu hrabal dakde vo veciach,takú by dostal do papule že by ho krv zaliala..a drogy?fajčenie?pitie??nech sa páči ber si kufre a pakuj sa ku starým rodičom alebo dakam inam do piče..len raz by som to zistil že niečo z toho robil..a budem si za tým vždy a vždy stáť že to sú tie najväčšie kokotiny na svete tie veci...Ak raz budem otcom,moje dieťa bude určite neraz od krvi..kedže čítam nadomnou že vám to nejako nevadí,určite by sa do toho partiou dostalo
chcela by som mať tak vychované dieťa a taký vzťah mať sním aby mi peniaze nebralo jednoducho.... ak by tam bola tá dôvera a ten vzťah v ktorý dúfam neobmedzovala by som ho... bolo by to múdre dieťa.... len aby sa dobre učilo...
Ja by som chcela byť zodpovedná a správať sa adekvátne. Čiže by som sa snažila problémy riešiť a nie odsúvať. Ak by došlo k uvedenému, hľadala by som možnosť mimo bitiek, vyhadzovu z domu , vyhrážiek, kriku a podobných prasačín. Skôr by som chcela zabezpečiť veci tak, aby sa moje deti nemuseli uchyľovať k takýmto činom. A učiť sa zle...nie som spadnutá z profesorského titulu, aby som velebila čisté jednotky. Chcela by som, aby bolo moje dieťa šťastné, nie aby mi robilo radosť. Pretože ak by bolo šťastné, určite by som bola šťastná aj ja. Myslím si, že to tak funguje. No to bude veľa práce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Skôr by som sa obávala, aby sa neobklopil/a nesprávnymi ľuďmi...
ale prachy nech si zarobí/vypýta
A na prospechu by mi tiež dosť záležalo...
ale ja sám som ešte dieťa a predstaviť si že mám mať dieťa je zatiaľ nemysliteľné
Alkohol,cigarety by som ako tak rozchodila ale drogy? Nie. To nikdy.
Kradnutie.
Vadilo by mi v podstate všetko z uvedených možností.
A ešte aj to, ak by sa "z dobrého rozmaru" pridal k nejakým asociálom ako napr. Antifa, SMER, SaS, komunisti, Schlesingerovej INAKOSŤ alebo nejaká nadácia na podporu multikulturalizmu... V tom prípade by zaručene letel z domu po najbližších raňajkách
2. ak je to v rámci normy, ak proste viem u koho bude, kde bude, telefón zo sebou a nepríde v 15tich rokoch ako žebrák na mol, zošikaný, zosratý, sfajčený, zhonený tak fajn.
3. raz za čas keď si pôjde s kamarátmi/kamarátkami vypiť, v pohode, ale zasa každý piatok sa ísť ožierať ako teľa = nie.
fajčenie.... tak nech to nevidím, lebo keď uvidím bude zle niežeby som šla teraz domlátiť do krvi, ale proste ... fajčenie nie. basta.
drogy = nie na ležiacu osmičku.
4. do toho sa nestarám, to je jeho/jej milostný život.
5. v žiadnom prípade. stačí povedať a vypýtať si, to nie je žiadna hanba prísť " mami potrebujem dajaké peniaze" ak budú na dobré účely prečo nie