Ak by ste mali zit zvieraci zivot..akym zvieratom by ste chceli byt? :) a ak sa vam chce, tak napiste dovod..
maybe trosku crazy..ale tak si ulietavam teraz.. ja by som napr. chcela byt Orol skalny.. zakonom chraneny..krasn,bezstarostne si lietat ponad Tatry..vysoko na oblohe...aach
ja netusim akym by som cela byt.. mozno pes.. sak najlepsi priatel cloveka, nem?! fakt netusim.. mozno ze aj potkan co prezije skoro vsetko.. fakt netusim.. ale skor ten pes nez potkan..
čo je na tom crazy? ja to beriem ako samozrejmosť, nad podobnými vecami sa zamýšľam od 19 rokov, stále sa na niečo hrajem bola som už púpavou, lipou, hubou, okáľom, pstruhom, vlkom, i motýľom, a najviac sa mi páčil život motýľa... orol...presnejšie orok kráľovsky má v mojom svete vyhradené najvyššie miesto, aké len pozemská zver môže mať, ešte
načo tam mám to ešte? no nič, ale môžem dodať, že si zanalyzujem život ešte nejakého tvora, po úžasných hodinách super úžasnej etológie so super úžasným doktorom mi zachutil svet zvierat viac
a zrejme to bude myšiarka ušatá , aves ani nemám zastúpený, po troch rokoch prežitia s mojím kamarátom by bolo veľkým hriechom nedať sa ovplyvniť svetom aves!
ja by som chcela byt vlkom....aaaa *IN LOVE*....este tak dakde v groonsku si behat....po snehu..slobodne...lovit....ale neviem, asi by som skor bola vlk samotar, podla povahy a vyt na mesiac *IN LOVE*...mohla by som sa v noci prechadzat, a nemusela by som sa bat...ja by som bola lovec...ale asi skor vegetarian nedokazala by som zabit ine zvieratka a zjest.....
alebo čierny panter.....tiez nadherne zviera...a to iste - respekt, sila, rychlost...
áááá, už viem a azda athene noctua, však to je jedno, budú obaja , a taký maličký krásnučky chrobáčik, smrtník obyčajný, láska na prvý pohľad, chcela by som byť smrtníkom obyčajným, a zrejme aj to budem, svet chrobákov je vzrušujúci... a možno príde k priateľstvu s rosničkou, priateľstvo medzi rosničkou a smrtníkom... fantastické! veľkolepé a jedinečne unikátne
chcem byt mojim psom... preco? ked sa na neho pozriem teraz... lezi na bratovej posteli, roztiahnuty a vyvaleny jak stara lompa... cez den sa vyvaluje na gauci, potom sa venci, naveceria a zase lezi... aj ked sex mal len raz, v tom ho lutujem
ja by som chcela byt psom preco? ako vidim nasi psi sa mju nemusia chodit do skoly mozu spat kolko chcu a nemusia sa ucit maju slobodu ale takym psom by som necel abyt ktory sa tula vonku a nema co jest iba takym psom by som chcela ako je nas ma jest pit a moze sa hrat behat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale ne chcel by som byť škorpiónom
alebo čierny panter.....tiez nadherne zviera...a to iste - respekt, sila, rychlost...