jasne ze k moru...a jasne ze neprelezat cely pobyt na plazi...za par dni letim a strasne sa tesim aj na pamiatky, vylety a vsetko co bude mozne popozerat...
tatry su fajn ale uz som tam bola viackrat a nechce sa mi tie predrazene ceny platit znova za to iste.
ale ked je dobre naplanovana dovolenka tak by mi to bolo viac menej jedno, minuly rok som bola v chorvatsku a to bol dost fail, ale ked sme cela rodina isli straaaaaasne davno do tuniska tak to bola najkrajsia dvojtyzdnova dovolenka..
na tatry mam zle spomienky lebo odmalicka ma nutili chodit a chodit a chodit desiatky kilometrov a ako nevadia mi prechadzky, ale urcite nechcem v buducnosti taku dovolenku, z ktorej ma bude vsetko boliet akurat. 10 km a dosc
@13 a keby som mala ist aj s mojimi buducimi detmi, tak tiez treba brat ohlad na tie kratke nozicky.. nemyslim si, ze dovolenka je na to, aby sa ludia strhali..
tatry ci more, hlavne nejake pekne vyletiky a akcie a obcas aj leharo
Tatry, ale to len preto, že som tam bola len raz a mrte to tam chcem vidieť v lete, žiadna turistika, len také príjemné prechádzky, ležať si v hoteli a nechať sa obskakovať Pri mori je moc teplo.
ja by som išla k moru, neznášam chodiť dovolenka nie je na to aby som chodila, ale aby som si oddýchla. len tak ležať pri mori, opalovať sa s klobúkom na hlave, alebo sa prechádzať večer za mesačného svitu a hviezdach na oblohe na pláži, to je moja predstava
V tatrách je najkrajšie na jeseň+je tam menej turistov a nikde nie je napísané, že musíš ležať na pláži. Takže ja by som teraz bral more aj keď mám radšej hory
ja k moru a inak nechápem prečo si ľudia myslia že ked ide človek k moru tak celé dni len leží na plaži my ked sme boli v Grecku tak tam boli v ponuke aj rôzne mini zajazdy na Meteory, trhy a iné miesta len si už nepamätám presne aké. My sme len na trhoch boli lebo mama inam ísť nechcela ale ja by som šla ... takže tak...
Ja nemám moc rád horúčavu čiže ja by šiel asi skôr do Tatier ale chcel by som aby tam bol bazén a tak žeby som si aj zaplával dakedy.. A celkovo viac sa mi páči také horské prostredie než pri plážach Ale keďže som pri mori ešte nebol tak by som šiel kľudne aj tam..
ťahá ma všeličo, sčasti aj more, pokiaľ by somnepreležala celý den na pláži, a aj kratšie túry...alebo pochodiť si po významných mestách ako Londýn, Paríž, Viedeň...a čo veľmi chcem tak Švajčiarsko, Austrália, Kanada, Island...super krajiny, do ktorých sa oplatí ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
celé dni ležať (pri mori), to môžem aj doma a doma na mňa aspoň nepraží...
presne tak
k moru by som este raz nesla
tatry su fajn ale uz som tam bola viackrat a nechce sa mi tie predrazene ceny platit znova za to iste.
Čiže ani more, ani Tarty..
ale ked je dobre naplanovana dovolenka tak by mi to bolo viac menej jedno, minuly rok som bola v chorvatsku a to bol dost fail, ale ked sme cela rodina isli straaaaaasne davno do tuniska tak to bola najkrajsia dvojtyzdnova dovolenka..
na tatry mam zle spomienky lebo odmalicka ma nutili chodit a chodit a chodit desiatky kilometrov a ako nevadia mi prechadzky, ale urcite nechcem v buducnosti taku dovolenku, z ktorej ma bude vsetko boliet akurat. 10 km a dosc
tatry ci more, hlavne nejake pekne vyletiky a akcie a obcas aj leharo
takze tam, more som videl uz x krat
ale radsej by som este nejaku zaujimavejsiu destinaciu severne od Slovenska cez leto
a neznamená to, že by som celý deň len ležala na pláži
Tatry som prechodila ešte som do 10 po ang. narátať nevedela... mňa Alpy lákajú....
Problem solved....