presne tak.. som zvedavý tý ktorý odklikli áno ako by sa chovali v podobnej situácií .. a telefonovanie na políciu tiež neviem či by nejako pomohlo keďže kým by prišli bolo by po bitke .. a niečo zo života .. ešte keď som bol menší otca napadli dvaja ludia v našom dome ( brániť som ho nemôhol lebo som bol ešte štupel ) zavolal na políciu .. polícia prišla a normálne sme im povedali čo sa stalo a oni aj našli tých podozrivých ale keď mal niekto ísť ich označiť ako tých ktorý nás napadli tak sme sa báli že by to urobili znovu tak sa nič nekonalo..
hm. ja sa už z diaľky fyzickým konfliktom vyhýbam, nakoľko som tak slabý človek, že by ma hneď bolo treba voziť na chirurgiu. Hoci, keby nejaká banda piatakov obťažovala moju sestru, naveľa by som sa možno zahustila a zavolala by som spolužiakov
ak by som nebola sama a bolo by nas viac tak asi ano ale keby ze som sama aj tak mu nedokazem pomoct takze vtedy skor nie ale zatial sa mi nieco take nikdy nestalo
podla toho o koho by slo az by mali dovod ho bit tak nepomozem nech si to chlapec odskace a bez dovodu podla toho koho aj by som nieco napisal ale zdrzim sa (o romoch)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
..kvak..