najprv by som sa so vsetkymi ludmi a vecami ku ktorym mam citovy vztach pekne rozlucila, potom by som si zapla tumblr, pozerala pekne gifka a pocuvala aleksa a vecer by som sa strasne zdrogovala
s mojou pesicou. najviac by som ju ľúbila ten deň ako sa dá a vysvetlila by som jej, že už ju viac nebudem môcť ľúbiť.
potom by som sa rozlúčila asi s rodinou blízkou a tak a povedala všetkým ľuďom presne čo si myslím o nich, nech vedia a nech sa uvedomia, lebo im jebe.
a potom by som si kúpila trávu a zafínčila by som si.
Môže to byť ako sen
Stačí keď si predstavíš
Že prežívaš svoj posledný deň
Tohto života na tejto zemi
V tomto tele s tým čo vieš
S právom veci meniť a s šancou niečo zmeniť
Zaujímalo by ťa s niekým sa o pravdu hádať
Mal by si miesto pre závisť chcel by si lowe rátať
Chcel by si riešiť problémy a starosti si robiť
Alebo ešte trochu vyrásť niečo pekné stvoriť
Nestratil by som tú sekundu času
S veľkým úsmevom na tvári by som užíval tú krásu
Vbehol by som do lesa a vychutnával si tie vône
krásne farby a tú symfóniu v každom tóne
Chodil bosý po tráve a spieval poriadne nahlas
Pustil by som si Marleyho a fajčil dva blanty naraz
Odhodim by som tie zábrany jak mladý chalan
Tancoval okolo ohňa ako starý šaman
A potom by som napísal svojich posledných zopár riadkov
Venoval ich tým čo ma zahrnuli svojou láskou
A už by som len sledoval to nebo plné hviezd
Vyčistil myseľ naplnil srdce a nechal sa viesť
Nedávno som bol v nemocnici, nebolo mi všetko jedno a mal som všelijaké myšlienky. Najprv som rozmýšľal robiť všetko naplno, cestovať, opiť sa a všetky podobné somariny, ktoré sa zvyknú robiť No potom ma to nejako prešlo a asi by som nerobil nič špeciálne, len trávil viac času s rodinou a kamarátmi
Rozlucila by som sa s celou rodinou, s najdolezitejsimi priatelmi, otcovi by som napisala par riadkov, maminke by som nieco vytvorila na pamiatku a spravila by som nam tu najlepsiu kavu na svete.
Sla by som za nim aj za nim, s tym druhym by som si zasexovala, objednala si tonu sushi do postele, kava pri zapade slnka musi byt a v takom podvecernom konci dna by som chcela navstivit niektore miesta ktore v BA milujem a na ktore mam intenzivne spomienky. A asi by ma na vecer lakalo skusit nejaku drogu.
Napísala by som list na rozlúčku, priložila by som peniaze na prepravu môjho tela domov a na pohreb a šla by som zomrieť niekam k moru na pláž. Ešte by som si kúpila palacinky v tamojšej reštike alebo v stánku na palacinky, fľašu dobrého vína, sadla by som do piesku k tomu moru a čakala.
To by som sa musel dozvedieť presne o 00:01 bo najprv by som sa musel ľutovať niekoľko hodín a plakať A až potom plači by som bol pripravený isť napraviť niektoré veci.
hej, minule sme dostali za úlohu na konci prednášky zamyslieť sa nad týmto (s tým, že mám posledné 3 dni) a napísať si napríklad program, listy na rozlúčku alebo hocičo čo ma napadá proste. A čo spravil motýľ? Rozreval sa
Dostala by som sa rekordným množstvom nechvalných činov na titulky všetkých veľkých novín pod hlavičkou "ŠIALENÝ MANIAK SPÔSOBIL..."/"V ULICÍCH ŘÁDIL ANARCHISTA" .
s rodinou a priateľmi .. rýchlo dve hodinky
rozlúčkou s obľúbenými miestami.. kukol by som si fotky na nete apospomínal
sám , pri ohni...
Pred sexom
v zúfalstve a smútku by som si ubalil joint a
doháňaním toho, čo som v živote zmeškal(a) by som pokračoval a
naprávaním chýb, ktoré som v živote urobil(a) by som zakončoval deň...
iným spôsobom si to neviem predstaviť
S rodinou , s kocúrom , gitarou ... zahral by som serenadu mojej kamarátke a povedal že ju milujem a je pre mna najviac v živote asi tak a ešte v krčme by som sa šiel pobiť
konečne by som mala plné právo spísať moju dlhú patetickú pičovinu. a konečne by si ju aj niekto prečítal potom!
a stala by som sa posmrtne slávna, jolo.
ľuďom s ktorými už nie som v kontakte by som zavolal alebo sa s nimi stretol a povedal im že si vážim chvíle ktoré som s nimi prežil a že ich mám rád ... potom by som už povedal iba rodine a blízkym ľuďom že ich mám rád a hotovo ... objedal by som si pizzu a poriadne sa opil vínom
Precestoval by som ho. Išiel by som okamžite na vlak a na určitú adresu za určitým dievčaťom, objal ju, pobozkal, povedal čo mám na srdci, a odišiel Išiel by som za krsnými rodičmi, starými rodičmi, rozlúčil sa a vrátil sa naspäť. Po ceste späť by som sa ešte raz zastavil v jednom meste na chvíľu za jedným dievčaťom, rozlúčil sa a odišiel. Tu by som na okolí takisto navštívil jedno dievča, objal a rozlúčil sa
Prišiel domov a rozlúčil sa s rodinou. Rozlúčil sa s každým na sociálnych sieťach. Nastavil zrušenie FB. A celý deň počas všetkých týchto činností preplakal.
Asi by som sa vyspovedal najbližšiemu kňazovi za všetky veci čo som porobil... potom by som šiel k rodine, zavolal niekomu, ako som rad že som ju spoznal a prežil s ňou zopár pekných chvíľ a potom by som sa s rodičmi smial, a všetko robil pre to, aby som bol s nimi. Poďakoval im za všetko, takisto aj priateľom a kamošom... čudne však?.. ja viem, som...
rozlúčila by som sa ľudmi a zvieratami, ku ktorým mám blízky citový vzťah a niečo v mojom živote znamenali, potom by som sa šla sama prechádzať na nejaké nerušené miesto, asi do prírody, ale len na chvíľu...rozmýšľala nad doterajším životom .. a napravila by som chyby, ktoré som v živote urobila, a mnoho nevypovedaných vecí, čo som kedy za život chcela niekomu povedať by som tým ľudom povedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
potom by som sa rozlúčila asi s rodinou blízkou a tak a povedala všetkým ľuďom presne čo si myslím o nich, nech vedia a nech sa uvedomia, lebo im jebe.
a potom by som si kúpila trávu a zafínčila by som si.
a ešte pizzu by som jedla a melón červený.
Stačí keď si predstavíš
Že prežívaš svoj posledný deň
Tohto života na tejto zemi
V tomto tele s tým čo vieš
S právom veci meniť a s šancou niečo zmeniť
Zaujímalo by ťa s niekým sa o pravdu hádať
Mal by si miesto pre závisť chcel by si lowe rátať
Chcel by si riešiť problémy a starosti si robiť
Alebo ešte trochu vyrásť niečo pekné stvoriť
Nestratil by som tú sekundu času
S veľkým úsmevom na tvári by som užíval tú krásu
Vbehol by som do lesa a vychutnával si tie vône
krásne farby a tú symfóniu v každom tóne
Chodil bosý po tráve a spieval poriadne nahlas
Pustil by som si Marleyho a fajčil dva blanty naraz
Odhodim by som tie zábrany jak mladý chalan
Tancoval okolo ohňa ako starý šaman
A potom by som napísal svojich posledných zopár riadkov
Venoval ich tým čo ma zahrnuli svojou láskou
A už by som len sledoval to nebo plné hviezd
Vyčistil myseľ naplnil srdce a nechal sa viesť
Sla by som za nim aj za nim, s tym druhym by som si zasexovala, objednala si tonu sushi do postele, kava pri zapade slnka musi byt a v takom podvecernom konci dna by som chcela navstivit niektore miesta ktore v BA milujem a na ktore mam intenzivne spomienky. A asi by ma na vecer lakalo skusit nejaku drogu.
ja by som inak panikárila
rozlúčkou s obľúbenými miestami.. kukol by som si fotky na nete apospomínal
sám , pri ohni...
Pred sexom
v zúfalstve a smútku by som si ubalil joint a
doháňaním toho, čo som v živote zmeškal(a) by som pokračoval a
naprávaním chýb, ktoré som v živote urobil(a) by som zakončoval deň...
iným spôsobom si to neviem predstaviť
Jeziiis, ja som prave opisala taky nas bezny den
a stala by som sa posmrtne slávna, jolo.
Prišiel domov a rozlúčil sa s rodinou. Rozlúčil sa s každým na sociálnych sieťach. Nastavil zrušenie FB. A celý deň počas všetkých týchto činností preplakal.
grunge