momentálne kariéru a myslím že ešte dlho to bude kariéra čo bude prvé u mňa ako nejaký životný cieľ a neskôr sa vyjadrovať nemôžem pretože netuším ako by som reagovala neskôr ...
ťažko povedať,... v poslednej dobe si dosť často všímam nesmierne úspešných ľudí, ktorí si však nedokážu založiť rodinu a naopak zaľúbené páry, ktoré žijú z ruky do úst......
@kolini to sa ti ľahko povie... keď ide o veľké peniaze ani si neuvedomíš, že máš na krku 40tku, že už nie si ani zďaleka taký pekný ako kedysi a že všetky holky, ktoré sa okolo teba točia, ťa chcú len obrať o peniaze....
netocia ani nebudu.. mam stalu priatelku.. a milionar nikdy nebudem.. staci aby som sa uzivil a dokazal uzivit s praitelkou jedno mile soplave detisko... ty rozmyslas v multimilionoch a la Boris Kollar, ja rozmyslam nad 1000€ mesacne =D
Keď som bola mladšia, chcela som mať veľmi skoro deti, keď sa nad tým zamyslím, názor som až tak nezmenila, určite chcem mať dieťa, potom kariéru a ďalšie dieťa
@kolini aspon tym uzsim koncom dufam ale nesaskuj tu, ja som myslel ze bude hadka preto lebo skor ci neskor niekto oznaci klaudiquuu za zlatokopku a budu sa az do noci posielat do pice, zdravit sa milionkrat a zmurkat na seba smajlami
...Uz 2 roky makam ako srub, den, noc, vikendy aj sviatky, aby som sa dostal na pomyselny vrchol...
Na vazny vztah som sa prinutil nemysliet...
Maximalne si uzijem nezavezny sex 2 - 3x do mesiaca...
Zatial si ho chvalabohu nemusim platit.
Aj s kruhami pod ocami som pre nezne pohlavie zatial stale sympaticky.
(...Co raz castejsie premyslam nad tym, do kedy mi to vydrzi...)
Castokrat mi vyvolava nadriadeny, ci priamo zakaznik este uprostred noci. (Business nikdy nespi, prachy sa musia tocit. Reklama musi lakat este v ten den.)
Dufam, ze taketo tempo vydzim este aspon 10 rokov a dostanem sa aspon na uroven 5 000 + € mesacne.
...Taky je plan pri idealnych podmienkach...
Potom si snad budem moct najst zensku, bez obav, ze by som jej nebol vzchopny dat vsetko po com bude tuzit...
Snad aj zalozim rodinu a vychovam capartov
Snad to tych desat rokov vydrzim a dosiahnem ciele...
Snad neostanem sam a nebudem si musiet za sex a zensku spolocnost platit ... (Nightmare)
nie je nič dôležitejšie ako rodina, lebo raz keď niekto stratí kariéru, môže začať odznova a znovu ju získať - aj to sa stáva - , ale ak stratíš rodinu, už nikdy ju nezískaš späť, lebo si premrhal svoju šancu, túžbou po niečom, čo nakoniec aj tak stratíš.....
@kolini ...Uz bol aj taky psychicky tlak, ze som myslel, ze sa pojdem odstrelit nekam do lesa... 70 hod bez spanku, a neustaly tlak v ramci podania vyssieho vykonu... Priatelka ma nechla, (aj) kvoli praci...
Neprispelo to na situacii...
Zacal som ako PHP vyvojar jedneho CMS systemu v jednej Ceskej firme... Aktualne okrem ineho pracujem na .net projektoch a som aj v kontakte so zakaznikom... Jeden z dvoch hlavnych vyvojarov v danej firemnej divizii... Co znaci byt 24 hodin na prijme a v pohotovosti...
Peniaze pritekaju, no treba mat silne nervy... Kazdy den sa do krvy hadam s hlavnym managerom a ludmi okolo... Vsetci pozaduju 350% vykon...
Najhorsie na tom vsetko je, ze ked uz vypenim, zkolabujem a davam vypoved, zalepia mi usta tucnou premijou a znova taham kym sa pohar nenaplni
@nobile tebe jebe? 21 rokov a uz nevies kam odkladat bankovky =D
vydrz este par rokov a potom skus na vlastnu past byt panom svojho casu zaloz si daku picu firemnu, skus nahnat kontakty a drzat sa ich alebo spolupracovat..skratka zarob, nazen kontakty, vyuzi a potom si riad svoj zivot nezavislo a narob si decka
mozno je to somarina, ale ja by som to tak urobil...
@etelnair tak, ale ty si intelektual pochodovy forumovy
@etelnair ...Nauc sa anglicky poriadne, nemecky obstojne a nejaky programovaci jazyk na slusnej urovni a hociaka aj slovenska firma ta vyvazi zlatom...
Teraz nemam na myslis kktkov z T-systems, ktory ch*ja robia cely den a viac ako 600€ uz v tej firme nedostanu...
Firmy ako Eset, RWE a mnoho dalsich nemaju koho zamestnat !
Je smutne pocuvat od CEO managera, ze ked behaju po vysokych skolach a robia nabor, tak tam pride jeden dvaja uchadzaci a aj ty kkt vedia ...
@kolini ...Tak ako pises. Uz nejaky ten mesiac zakaznicka z Britanie, zacina obchadzat firmu a pise mi sukromne maily.
Chce participovat na velkych projektoch, za velke peniaze a dobre vie, ze vsetku pracu odmakame dokopy 4. zo vsetkych tych 100 darmozracov, ktory tam len vyhrievaju stolicky...
A nie je sama... Detto Spaniely a Holandania.
Mozno o rok uz budem dret priamo pre anglicanov, kto vie...
@etelnair ...Ani nie, dokonca som mal prvy pocitac az v 16-tich...
Ale hned ako som ho dostal ma ta vecicka zaujala na tolko, ze som sa od nej nevedel odtrhnut. Po case ma fascinovala myslienka napisat si vlastne "featury" a programy...
urcite by som uprednostnila rodinu....ked zomriem, nech po mne nieco/niekto ostane,nie? ale ono sa to da sklbit, zalezi od toho,aku velku karieru chcete robit,co od nej ocakavate.....mne staci mat titul, pracu, manzela,dieta.....to vsetko mam ...inak ja k svojej praci,titul potrebujem....a za tyhc par supov...preco to ja len robim????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Asi človek naozaj nemôže mať všetko...
@klaudiqaaa
netocia ani nebudu.. mam stalu priatelku.. a milionar nikdy nebudem.. staci aby som sa uzivil a dokazal uzivit s praitelkou jedno mile soplave detisko... ty rozmyslas v multimilionoch a la Boris Kollar, ja rozmyslam nad 1000€ mesacne =D
Na vazny vztah som sa prinutil nemysliet...
Maximalne si uzijem nezavezny sex 2 - 3x do mesiaca...
Zatial si ho chvalabohu nemusim platit.
Aj s kruhami pod ocami som pre nezne pohlavie zatial stale sympaticky.
(...Co raz castejsie premyslam nad tym, do kedy mi to vydrzi...)
Castokrat mi vyvolava nadriadeny, ci priamo zakaznik este uprostred noci. (Business nikdy nespi, prachy sa musia tocit. Reklama musi lakat este v ten den.)
Dufam, ze taketo tempo vydzim este aspon 10 rokov a dostanem sa aspon na uroven 5 000 + € mesacne.
...Taky je plan pri idealnych podmienkach...
Potom si snad budem moct najst zensku, bez obav, ze by som jej nebol vzchopny dat vsetko po com bude tuzit...
Snad aj zalozim rodinu a vychovam capartov
Snad to tych desat rokov vydrzim a dosiahnem ciele...
Snad neostanem sam a nebudem si musiet za sex a zensku spolocnost platit ... (Nightmare)
a kupujes aj maturity z GEO?
a co to vlastne robis?
Neprispelo to na situacii...
Zacal som ako PHP vyvojar jedneho CMS systemu v jednej Ceskej firme... Aktualne okrem ineho pracujem na .net projektoch a som aj v kontakte so zakaznikom... Jeden z dvoch hlavnych vyvojarov v danej firemnej divizii... Co znaci byt 24 hodin na prijme a v pohotovosti...
Peniaze pritekaju, no treba mat silne nervy... Kazdy den sa do krvy hadam s hlavnym managerom a ludmi okolo... Vsetci pozaduju 350% vykon...
Najhorsie na tom vsetko je, ze ked uz vypenim, zkolabujem a davam vypoved, zalepia mi usta tucnou premijou a znova taham kym sa pohar nenaplni
...Zk****ne prachy
vydrz este par rokov a potom skus na vlastnu past byt panom svojho casu zaloz si daku picu firemnu, skus nahnat kontakty a drzat sa ich alebo spolupracovat..skratka zarob, nazen kontakty, vyuzi a potom si riad svoj zivot nezavislo a narob si decka
mozno je to somarina, ale ja by som to tak urobil...
@etelnair tak, ale ty si intelektual pochodovy forumovy
Teraz nemam na myslis kktkov z T-systems, ktory ch*ja robia cely den a viac ako 600€ uz v tej firme nedostanu...
Firmy ako Eset, RWE a mnoho dalsich nemaju koho zamestnat !
Je smutne pocuvat od CEO managera, ze ked behaju po vysokych skolach a robia nabor, tak tam pride jeden dvaja uchadzaci a aj ty kkt vedia ...
Smutne :/
Chce participovat na velkych projektoch, za velke peniaze a dobre vie, ze vsetku pracu odmakame dokopy 4. zo vsetkych tych 100 darmozracov, ktory tam len vyhrievaju stolicky...
A nie je sama... Detto Spaniely a Holandania.
Mozno o rok uz budem dret priamo pre anglicanov, kto vie...
Cas ukaze
...Btw... z Vysokej ma v 4 semestri vyrazili
z vysokej? a dovod?
Ale hned ako som ho dostal ma ta vecicka zaujala na tolko, ze som sa od nej nevedel odtrhnut. Po case ma fascinovala myslienka napisat si vlastne "featury" a programy...
...Studijum som vymenil za zeny a zvysny cas sa venoval "kariere"...
Titul sa premna stal prezitkom a v podstate "toaletnym papierom".
No teraz, pracujem na tom toaletnom papiery externe...
Robim radost rodine, ktora si na tom velmi zaklada
alebo pre tych, co nechcu pracovat a nevedia, kde a s cim chcu pracovat (ja)..alebo aj snilkovia, co ocakavaju od titulu z psychologie vela koruniek..
ty si z tych stastlivcov, co VS nepotrebuju good for you
s týmto výrokom absolútne súhlasím. Je to iba výmysel ľudstva. Nič viac...
A ja nelutujem to co robim, lebo ma to bavi. Lutuje len ze ma tato zabavka pomalicky pripravuje o zdravie
@ericca ...Tento vymysel 21. storocia zivi mna a ludi okolo mna...
A je to v podstate uz moj zivot
Urcite by som mohol ist ovce past niekam na liptov... No na to ja nemam