no ja neviem, ja som asocial ale mavam birdz stretka pravidelne, len anonymne a velmi malopocetne ked sa stretnem s takym @wale napriklad, @kikushenka , alebo @velkapohroma ...
Ale iste by som sa potesila pritomnosti @ snehovavlocka , @ bluepanter (najlepsie spolu , @ johnysheek aaa.. neviem. Zatial toto staci, keby ich bolo viac a nahodou by sa spikli proti mne, uz sa neubranim .
@kikushenka nemam loveeeee, dostala som len na tricka a tie som si uz z netu objednala a no asi 30 ecok svojich mam, ale nic sa mi tam nepacilo.. a do ba mam obmedzeny pocet vyletov =/ so count me out
@johnysheek Kurna, tak mne sa podarilo dat medzi zavinace medzeru a Ty si si to aj tak vsimol? Len aby si vsimli aj vlocka a panter, inak bude Tvoj komentar vyzeraz zlahka nesuvislo .
@bluepanter To mi bolo takmer jasne, Ty si velmi pozorny na svoje "meno" (inak, blbe je, ze to Tvoje realne meno som ZASE zabudla, ale asi sa nemam ani priznavat, ze.)
A inak, co sa robi na takom stretku ? Lebo ja mam velke slova a potom nakoniec sa aj tak nikdy nicoho nezucastnim (som asi jeden z tych prototypov "internetovych seliem").
@thatzooey aby som jej mohla z hlavy vytrieskať tie jej neskutočné skúškové stresy a tie celkové stresy zo školy... keby som aspoň nevedela, že je na mojom odbore, tak by som jej to všetko možno aj uverila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
no ja neviem, ja som asocial ale mavam birdz stretka pravidelne, len anonymne a velmi malopocetne ked sa stretnem s takym @wale napriklad, @kikushenka , alebo @velkapohroma ...
aby som mu mohol dať zo dve na tvár
Ale iste by som sa potesila pritomnosti @ snehovavlocka , @ bluepanter (najlepsie spolu , @ johnysheek aaa.. neviem. Zatial toto staci, keby ich bolo viac a nahodou by sa spikli proti mne, uz sa neubranim .
keby som sa stretol s tymito 6timi osobami.. teda teoreticky siedmymi, tak by som bol v tu chvilu najstastnejsi na svete
(angel)
so siedmimi sa asi ťažko stretnem, jedine siedmymi
(rad buzerujem )
fora sa tu nezakladuju na užitok.. teda vačšina nie
@bluepanter @snehovavlocka ideme do toho , nie?
inak by som napisal jeden nick, ktory myslim by viaceri radi stretli.
a nie, nie je to ten..
my musieť ešte vypredájove nákupy spraviť cez víkend. čo vy na to?
sa môžeme tak náhodne stretnúť jak vtedy pri auparku
@se7en ( tá chodí na čajík so mnou často)
@johnysheek lebo mám prísť niečo skontrolovať
@lubobs som neskutočne zvedavá, či je aj naživo taký kreatívny a fajn
@n0win0u len by som si trošku poískala jeho vlasy
@hov ädo ... dlho sme sa nevideli
Ale neručím za to, či by toto dokopy šlo, či by z toho nebola hádka a tak
no a k veci, ja by som asi stretko nerobila ...možno s nejakými jednotlivcami by som sa stretla, ale stretko nie
@velkapohroma
@kawanabe
@johnysheek jasne, dáme big stretko
a prizval by som aj @indifferentgirl a @sasi2680 a ešte kopec ďalších.
A inak, co sa robi na takom stretku ? Lebo ja mam velke slova a potom nakoniec sa aj tak nikdy nicoho nezucastnim (som asi jeden z tych prototypov "internetovych seliem").
Ale mohol by si odpovedaaat...
@fr4nk1 upss som dala len dve a
@krvaaa prepáč
+ @chococaffe
@grietusha kde kedy???