@vulgarna to som cital vcera vecer...aj taky s dolamanou chrbticou tam bol s nim...a aj taky ktory nemal zadnu polku tela...ale neviem ci to nebol ten s tymi crevami :S
@bluepanter Myslím, že nie. Tie črevá a rev mi dosť utkveli v pamäti. Viem, že jeden mal rozpárané brucho, preto tie vypľuté črevá a druhý mal dochrámanú chrbticu, presne ako @etelnair spomenul.
Áno, jem bravčové, hovädzie aj kuracie mäso, ale koňa by som nedokázala zjesť asi takisto, ako ani mačku alebo psa. Neviem, proste je mi to proti srsti.
Ja moc maso nejedavam, ale nemam problem zjest maso z uzitkovych zvierat ako je prasa, krava atd.. neviem preco by som mal mat problem zjest maso z uzitkoveho zvierata akym je kon?
urcite nie....s konmi travim dost vela casu takze, by mi to bolo divne...to ako napr. kedysi ked starka chovala zajace, tak som to zjedla, ale odvtedy co chovam kralika doma, tak kralicie maso by som do ust nevlozila
@matheusko pokiaľ nezabiješ 5 - 10 ročného koňa tak by nemalo byť Jedine ak myslíš tým že má veľa svalov a šliach ale tak aj divina je na tom rovnako čiže nemalo by byť aj keď som ho jedine jedol v Maďarskej saláme a tam bolo fajn
v živote,fuj!!!..čitala som jeden príbeh že baba doma chová kone,má ich rada a ich mäso dáva jesť jej psom..a že je to normálne..no pre mňa nie hovorte si čo chcete
@wampirekiss - podla mna to vobec nie je vtipne,je mi skor zle z toho aki su ludia sebecki a bezcitni, proste co je moc to je moc ,ze konske maso jest, vsade ospevuju kona ake je to inteligentne vznesene zviera a neviem co pomaly ho veru jak cloveka a polovica s tychlo ludi by nemalo problem ho zjest, na konoch sa jazdi a nezeru sa, odmietam jest uz zajaca a jest kona mi pride take iste ako zjest si vlastneho psa alebo macku, nechcete si mimochodom upiect aj vasu andulku ktoru mate doma v klietke alebo akvariove rybky,korytnacku a neviem co este chovate doma (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nesplietla si 2 veci, teda kone+človeka, čo mal "vypľuté" črevá?
Urcite by som nikdy nejedla korytnacie, kralicie ani zajacie (ani polievku, kde sa varilo).
..dobre, možno som ja divná, ale to bude asi tým mojim spôsobom života...xD
všetko čo je živé sa može jesť, áno koň je vznešený, ale tak sliepka alebo prasa je potom podceňované, veď aj oni žijú!