Ak dovolíte vrátim sa na chvíľu k jednej svojej minulej téme
Budú to pomaly dva mesiace čo som prerušil kontakt s človekom ktorý ma len využíval pre svoje vlastné blaho. Čo sa mi ale prihodilo. Pred troma dňami ma ten človek dal pozdraviť cez jedného svojho kamaráta. Ako si to mám vysvetliť? Začal som mu azda chýba
@Joker75 len pekne mávnut rukou ty mu nechybas skor tvoje dotacie co mu po dvoch mesiacoch asi dost chybavju len sa potrebuje nejak dostat k tebe neboj este bude niekolko pokusov z jeho strany aby ta zlomil !
ser na to.
ale ak by ťa ten človek konfrontoval už osobne, tak by som ho minimálne vypočula. (no ty nie! to len ja som taká sprostá dobrota!)
ale nič viac.
registrovať ako osobu/známeho ho môžeš. ale k telu a duši si ho už nepripúšťaj.
Aj ja som sa už veľakrát popálil a jediné čo ma za tie roky život naučil je nevracať sa späť a nedôverovať ľuďom. Chceš aby som dopadol tak ako ja?
Áno aj mne sa to stávalo a deje sa mi to neustále - ľudia sa zvyknú takto vracať no najlepšie je nereagovať - respektíve si ich vôbec nevypočuť. Aj v tom som ešte mäkký,
Ťažko hodnotiť ako nepoznám tu osobu. Ak si na teba spomenula, už v tom prípade ide o to, že niečo tam ešte je. Možno peniaze, istota alebo nedoriešené vzťahové otázky?
takéto forum už bolo na birdzi ak sa dobre pamätám...
z vlastnej skúsenosti poznám, že som bol vždy dobrý, kym som dával, ak som prestal, bol som najhorší...
poznať pravého priateľa a jemu pomôcť je veľmi ťažké, ja som sa to cez Boha naučil...
ak je čloevk skutočne v núdzi a vie byť pokorný, tomu treba pomôcť, inak je všetko faloš nad faloš a takého nech čert vezme do pekiel
@zajkousko nesúhlasím!!! Čo ak to tie pokorné ovečky len predstierajú?
Nikdy nevieš čo všetko je za konaním ľudí a pokiaľ si neobuješ ich topánky a neprejdeš si ich cestu tak nemáš podľa mňa právo niekoho súdiť. Čo ak tí, ktorí najviac ubližujú sú najviac tí, ktorým treba pomôcť???
@spisovatel
a čo ak som takým niečim prešiel?!
keď niekoho poznám 10 rokov, určite viem zhodnotiť o koho ide a čo je v tom človeku skryté....
na náhodné požičaj, vrátim absolutne neverím a nikdy sa nenechám "opiť rožkom"...
ak si taký "ľudský" choď pred tesco a rozdávaj peniaze bezdomovcom, tým im určite vééééééľmi pomôžeš...
@zajkousko za 10 rokov nedokážeš spoznať žiadnu ľudskú bytosť aj keby to neviem ako veľmi chcela! Človeka nespoznáš nikdy. (len môj názor)
Aj ja som si niečím takým prešiel a prechádzam no pravdou je, že každý človek priťahuje len to, čo je v ňom samom. Ak ti takéto niečo ľudia urobili tak tiež z toho máš niečo v sebe aj napriek tomu, že si to neuvedomuješ.
Peniaze zásadne nepožičiavam - radšej ich dávam. Pôžičky sú vždy o hovne a ak som mal z čoho a priatelia boli v núdzi tak som im tie peniaze radšej dal.
No naučil som sa nikdy nedávať druhú šancu, občas to síce poruším a skúšam hľadať tie tvoje ovečky ale nejako sa mi na tomto svete nedarí. Pravdepodobne si ich BOH už všetky k sebe povolal.
ja som si hneď po tom (čo som uviedol v popise témy) povedal, že: ešte ho vytrápim. aby som ho ako tak naučil vážiť si veci. lebo ono sa tuším aj hovorí, že (a to myslím, že nenapíšem nič nové) človek si začne vážiť až keď o to príde.
Neviem nepoznám toho chlapca neviem čo ma v mysli.. ak by som bol na tvojom mieste a niekto by mi povedal že ma tá daná osoba pozdravuje tak by som len povedal "aha dobre"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale ak by ťa ten človek konfrontoval už osobne, tak by som ho minimálne vypočula. (no ty nie! to len ja som taká sprostá dobrota!)
ale nič viac.
registrovať ako osobu/známeho ho môžeš. ale k telu a duši si ho už nepripúšťaj.
Teraz je v sračkách a zistila (tá osoba) že to je na hovno, tak chce znovu prísť.
Aj ja som sa už veľakrát popálil a jediné čo ma za tie roky život naučil je nevracať sa späť a nedôverovať ľuďom. Chceš aby som dopadol tak ako ja?
Áno aj mne sa to stávalo a deje sa mi to neustále - ľudia sa zvyknú takto vracať no najlepšie je nereagovať - respektíve si ich vôbec nevypočuť. Aj v tom som ešte mäkký,
Určite NIE NIE a ešte raz NIEEEEEEEEEE!
Ja dávam možnosť iba raz. Panta rhei priateľu.
z vlastnej skúsenosti poznám, že som bol vždy dobrý, kym som dával, ak som prestal, bol som najhorší...
poznať pravého priateľa a jemu pomôcť je veľmi ťažké, ja som sa to cez Boha naučil...
ak je čloevk skutočne v núdzi a vie byť pokorný, tomu treba pomôcť, inak je všetko faloš nad faloš a takého nech čert vezme do pekiel
Nikdy nevieš čo všetko je za konaním ľudí a pokiaľ si neobuješ ich topánky a neprejdeš si ich cestu tak nemáš podľa mňa právo niekoho súdiť. Čo ak tí, ktorí najviac ubližujú sú najviac tí, ktorým treba pomôcť???
a čo ak som takým niečim prešiel?!
keď niekoho poznám 10 rokov, určite viem zhodnotiť o koho ide a čo je v tom človeku skryté....
na náhodné požičaj, vrátim absolutne neverím a nikdy sa nenechám "opiť rožkom"...
ak si taký "ľudský" choď pred tesco a rozdávaj peniaze bezdomovcom, tým im určite vééééééľmi pomôžeš...
Aj ja som si niečím takým prešiel a prechádzam no pravdou je, že každý človek priťahuje len to, čo je v ňom samom. Ak ti takéto niečo ľudia urobili tak tiež z toho máš niečo v sebe aj napriek tomu, že si to neuvedomuješ.
Peniaze zásadne nepožičiavam - radšej ich dávam. Pôžičky sú vždy o hovne a ak som mal z čoho a priatelia boli v núdzi tak som im tie peniaze radšej dal.
No naučil som sa nikdy nedávať druhú šancu, občas to síce poruším a skúšam hľadať tie tvoje ovečky ale nejako sa mi na tomto svete nedarí. Pravdepodobne si ich BOH už všetky k sebe povolal.