Neviem ale akú kúpiť lebo výber je široký, Razor (mamba, imperator, naga, deathradder, lachesis ďalšie...) Logitech (G9) alebo Roccat...Genius a Microsoft zaostávajú takže tie asi nie...
A klávesnicu Razer (lycosa, a iné ) Logitech (G15, G19 a iné) a takisto, Genius a Microsoft zaostávajú takže tie asi nie...či ?
podla mojho nazoru pre hranie hier vobec neni podstatne aka je klavesnica a mys...potrebujem len jednu poziadavku...aby sa mys pohodne drzala...to je zaklad...
a klavesnicu si kup hocijaku najlacnejsiu. tie drahsie nie su v nicom lepsie. len maju zbytocne tlacitka vsade naokolo ktorych sa nikdy v zivote ani nedotknes. kup si nejaku uplne najlacnejsiu a ked ju od nervov niekde hodis o stenu tak si mozes za 5 eur kupit dalsiu.
klávesnica za 100€ ti je na kokot ... ja mám z tesca za 3€ .. a steelseries xai (predtým som mal razer v1.6 ale doslúžila po 5rokoch)... keď som hrával silno progamingovo tak som bol spokojný a okrem toho mi vydržala až dodnes ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
načo zakladáš ankety, nech ti poradíme, keď sám hlasuješ?
a
» www.progamingshop.sk/profi-mysky-c-2...
podľa názvu
Neviem ale akú kúpiť lebo výber je široký, Razor (mamba, imperator, naga, deathradder, lachesis ďalšie...) Logitech (G9) alebo Roccat...Genius a Microsoft zaostávajú takže tie asi nie...
A klávesnicu Razer (lycosa, a iné ) Logitech (G15, G19 a iné) a takisto, Genius a Microsoft zaostávajú takže tie asi nie...či ?
hra na tom asi tak kazdy profesionalny hrac co nerobi reklamu zbytocne svietiacim, ogrcanym a predrazenym myskam typu razer.
ale pozriem (tú myš
a klavesnicu si kup hocijaku najlacnejsiu. tie drahsie nie su v nicom lepsie. len maju zbytocne tlacitka vsade naokolo ktorych sa nikdy v zivote ani nedotknes. kup si nejaku uplne najlacnejsiu a ked ju od nervov niekde hodis o stenu tak si mozes za 5 eur kupit dalsiu.