@patrikpierist nemusí sedieť doma ja tiež netrávim čas z nikým nemám kamarátov ale preto že nechcem ajtak sú zbytočný Nečakaj od nikoho nič a nikdy nebudeš sklamaný či nie
@mao27 nečakaj od nikoho nič a nikdy nebudeš sklamany...toto si hovoril už asi pol rok a velmi to pomaha!!!
ajtak su zbytočny? prečo mysliš? podla mna kamaratov predsa treba z vela dovodoch
vačsinou opačne ked je clovek samotár tak je praveze casto vlemi milý, dobrý. teda pokial sa nejedná o @1 ale to este som nikdy nevidel nabozenskeho fanatika a samotára, to si skoro až protirečí
@7 nie sú zbytočný.. niekedy sa treba niekomu vyrozprávať proste posťažovať sa na život, ak niečo robíš niečo ťa baví je úplne pekný pocit môcť sa o šťastie podeliť s niekým proste prísť pochváliť sa že som niečo dokázal že aha ukážem ti čo viem...
Ja som inak tiež furt sám a ma baví basket a nemam si ani s kým isť zahrať čiže priatelia su dôležitý si myslím alebo aspoň známy so spoločnými záujmami
Podľa toho v akom zmysle. Ak je to taký typ že je mu jedno či je sám alebo nie, ale keď sa ocitne v kolektíve a správa sa ako tímový hráč tak nie je zlý. Ak je to sebecký typ, ktorý sa chce oddeľovať od druhých a hľadí len na seba, tak to je nefalšovaný bad guy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
+ je aj nebezpečný pre okolie.
ajtak su zbytočny? prečo mysliš? podla mna kamaratov predsa treba z vela dovodoch
Ja som inak tiež furt sám a ma baví basket a nemam si ani s kým isť zahrať čiže priatelia su dôležitý si myslím alebo aspoň známy so spoločnými záujmami
mate nejaký papier v ruke, že môžte hneď posúdiť že je to tak