Je to normálne, ak je to zapríčinené nejakým vonkajším - spravidla negatívnym - podnetom. Zasa..všetkého veľa škodí a prehnaný vulgárny slovník je dosť odradzujúci..
Ja mám napr. celkom bohatú slovnú zásobu, najmä čo sa týka písaného prejavu - ale príde mi praktickejšie veľa vecí zhrnúť pod množinu "pičovina, kokotina... jebnuté, jebnutý/í... kurva, kkt" atď. Vyznieva to oveľa lepšie.
Napríklad je lepšie povedať "No tak tebe už kompletne jebe" ako napr. "Tu si sa pomýlil". Alebo "Všetko sú to pičoviny" ako napr. "Nepáči sa mi, ako vediete tento rozhovor" a podobne.
@james98 mozno zalezi na tom s kym sa rozpravas a vela ludi by ta uporoznilo, ze by namali chut pokracovat v takom rozhovore lebo da sa napisat aj blbost, somarina, hlupak...
@wistingher si nas zabudol tagnut, moj co, nedas nejaku dalsiu teoriu, ktoru vyvracaju doslova vsetky studie, ktore ju kedy preverovali? idealne ju skus podat sposobom, co nebude mat hlavu a patu. vies, precital by som si nejaku picovinu.
Akože je to normálne, pokial to nie je prehnané. Každý si zanadáva, ale povedať v jednej obyčajnej vete o počasí ako každé druhé slovo nadávku je dosť pod úroven.
Keď nie je každé druhé slovo hrubý vulgarizmus tak to prežijem, ale napríklad nepáči sa mi keď niekto také slová vybľakuje nahlas na verejnosti v bežnom rozhovore, napríklad v autobuse, to je také sedliacke
aj vulgarizmy susucastou bezneho hovoroveho prejavu a pokial su pouzite spravne a vhodne, tak mi nevadia niekedy vedia toho dost vyjadrit a dat sprejavu ci myslienke tu spravnu prichut... btw. mam kamaratam ktory pouziva vulgarizmy v kazdej jednejk vete, skoro za kazdym normalnym slovom... ale proste on to tak vie a ide mu to a neviem si uz jeho slovny prejav bez toho ani predstavit nieco podobne ako Zdenek Izer a jeho vtip o exkurzii v kamenolome
@atom2
napr. vtipy alebo praktické skrytie nepotrebných vecí pod tie slová, ale musí to byť správne použité a nie na urážanie niekoho, napr. na Maestra Meliška (sorry Torpi) nemám pozitívny názor,lebo je to v každej vete a je to voči svojej žene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Radšej si sadni aby si neodpadol.
napr. vtipy alebo praktické skrytie nepotrebných vecí pod tie slová, ale musí to byť správne použité a nie na urážanie niekoho, napr. na Maestra Meliška (sorry Torpi) nemám pozitívny názor,lebo je to v každej vete a je to voči svojej žene