@wera55555 jeejda... ty si fakt v Dánsku? tak to je už potom iná vec čo tam teraz tak hudobne letí? myslím niečo typické pre tú krajinu, nie celosvetovo odtiaľ poznám málo muziky... akurát Natasha Thomas a Kate Hall viem, že pochádzajú odtiaľ...
@loveistheanswer hej som tak zbožňujú svojho Lukasa Grahama a rap od imigrantov ale nejak moc sa o to nezaujímam ale minule som našla také cringe duo Jesu brødre v preklade Ježišovy bratia a majú nejaký klip s dôchodcami ako sa tí chalani aj bozkávajú s dôchodkyňami tu nemajú ľudia moc problém s takými vecami
@mariquittka pocuj marika, ale tohto tajomneho neznameho si uz dajako castokrat zmienila! Neplanujes blog alebo nejake dalsie podrobnosti ze ako sa ti dari?
Nie, ale poznám páry, kde baby nemajú žiadny názor a vola ĽSNS, lebo ich priateľ volí ĽSNS. Alebo kde sa partneri hádajú za to, že chcú voliť iné strany. Môj priateľ volí stranu, ktorú by som volila ako druhú alternatívu. Stranu, ktorú volím ja môj priateľ nemá rád. No a čo? Teraz? Rozchod?
@tasara to zase nie su take rozdiely, ale napr predstav si, ze ty by si volila ja neviem, progresivne slovensko a tvoj frajer harabina, tam musia byt uz obrovske rozdiely v hodnotach a v nazoroch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja osobne tento rok som volila inak ako môj partner, ale v minulých voľbách sme napr volili rovnako
Inak ja volit pojdem, ale frajka si na to cas mat nebude