Ak máte partnera má ho vaša maminka rada alebo nie?
Ja mám priatela už dva roky a moja mama ho nemôže vystáť, stále sa na nom vyvršuje, a je veľmi hnusná, ale ked jej má niečo spraviť tak to už je v pohode.
manke som predstavil len jednu a moja mama ma rada seckych proste ta je rada, ze som domov nedoniesol nejaku domalovanu, dodrogovanu, pozelezovanu, polomrtvu existenciu, takze jej staci clovek
moja vychádzala s každým a s terajším taktiež, pokiaľ domov nedovlečiem zdrogovanú ožratú obludu z ktorej nevylezie jedna súvislá veta, tak pre nich bude okey asi každý
má, sa o neho stará jak o vlastného syna...len občas mám pocit - teda je to rokmi pozorovaná skutočnosť - aj čo sa týka iných ľudí, že rodičom nejak nikdy nebude ten "votrelec" dosť dobrý...
a ju moja rodina moc nevidela, raz sme len stretli v meste otca asi na minútu sme pokecali a pár krát bola u nás ale to ju mama videla iba na pár minút. ale celkom spolu vychádzajú.
moja mama mi ale ešte stále ospevuje @bonita -u že aká bola super a že škoda že ešte nie sme spolu
má ho rada..aj ocko..ale skoda ze ho tak zacala mat rada az ked sme sa rozisli, na zaciatku vztahu to bolo s mamou dost na prd lebo nechcela aby sme spolu chodili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale je v jej ociach schopnejsia nez ja.. cize asi dobre
A otcovi zase vadilo, že nevie hrať futbal, tým pádom ho nemal rád
A jej rodičia mňa myslím tiež v pohode znášajú
a ju moja rodina moc nevidela, raz sme len stretli v meste otca asi na minútu sme pokecali a pár krát bola u nás ale to ju mama videla iba na pár minút. ale celkom spolu vychádzajú.
moja mama mi ale ešte stále ospevuje @bonita -u že aká bola super a že škoda že ešte nie sme spolu
a ja ked som ho doniesla (lebo vonku prsalo), tak mama, ze "to je tvoj novy frajer?" a ja ze jo a ona ze:"ovela krajsi ako ten Tomas"
a furt ho ospevuje strasne to aby som sa bala nechat ich samych v izbe
a moja mama ho pozna len z videnia a raz sa zoznamovali, ale ma o nom dobru mienku
Ty musíš byť teda riadne číslo