A to je dobrá rada pre všetkých, majte rôzne heslá na rôznych stránkach.
Napríklad, ak by vám niekto hackol konto na Azete a máte tam rovnaké heslo ako do všetkých iných stránok, tak automaticky sa vie prihlásiť do všetkých stránok.
Preto dobrá rada: Majte na každej stránke iné heslo, alebo aspoň striedajte 3-4 heslá, aby ak dakto získa jedno heslo, nezískal úplne všetky tvoje prístupy...
@Tenario , odkedy sa IGIGI nabúral, tak heslá môžu byť fest dlhé... zmenili to... a už prihlasovanie fičí v pohode. Viem, že v minulosti som mal len menej miestne, lebo viacmiestne mi akosi nefičalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Aj tak mám heslo, ktoré nikto nechápe a ani ho nepochopí
A to je dobrá rada pre všetkých, majte rôzne heslá na rôznych stránkach.
Napríklad, ak by vám niekto hackol konto na Azete a máte tam rovnaké heslo ako do všetkých iných stránok, tak automaticky sa vie prihlásiť do všetkých stránok.
Preto dobrá rada: Majte na každej stránke iné heslo, alebo aspoň striedajte 3-4 heslá, aby ak dakto získa jedno heslo, nezískal úplne všetky tvoje prístupy...
Na paypale 20 miestne
Na azete 14 miestne
Na gmaili 13 miestne
Na skype 10 miestne
Na icq 10 miestne
Čiže z toho usudzujem, že mám všade iné heslo