bože to čo je zase za otázka... si dostala prvú 2 z písomky? hurá... či fňuk? a kde to bolo? ako ja som asi dosť zdeformovaný lebo po 12 rokoch v škole si takéto veci nevšímam...
záleží od predmetu a môjho predchádzajúceho učenia. na ZŠ sa mi (neviem ako) vždy podarilo niekde silou mocou nahrabať 0,5-1 bod aby som mala tú 1, hoci som niekedy veľmi dlho stála pri katedre a argumentovala
ale tuto tie rakoviny nemajú zľutovania
Kks, bo som mala akože písomku z BIO (zase?! a o 1... a ona, že to už kontrolovala, že sa tam nič nedá nájsť, ona to pozerala a tak... a jak mi spoluziacka spocitala body prisla na to, ze ona mi jeden bod nepricitala xD
Ale 2 moc nemavam xD Bud 1, alebo 3 a 4 2,4 preskakujem dako teda, ti emam iba zo sloviny xD
v každej písomke inak nie? ale dvojky mávam najčastejšie... v ankete sú dosť debilné možnosti, preto nehlasujem... "stratím ešte 0,5 alebo 1 bod a mám 3" a "bližšie ku 3" mi napr. pripadajú rovnako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale tuto tie rakoviny nemajú zľutovania
Ale 2 moc nemavam xD Bud 1, alebo 3 a 4 2,4 preskakujem dako teda, ti emam iba zo sloviny xD
a tá prvá možnosť to akože čo je? nechápem