raz na bakalarovi este ked som bol, tak jeden profesor, trochu srandista meskal, tak k nam len nakukol a pozdravil nas ze: Pochvaleny bud Jezis Kristus a potom dodal ze nikam nechodte pridem zachvilu...
Nas riaditel na ZŠ bol velky srandista napriklad ked niekto vystrajal zakrical "co robíš debile zabiješ sa budeš mŕtvy dokonca života" alebo ked sa chodilo tu v skole na pocitace tak ked sme boli dlho nam povedsl ze sme kockate hlavy a tak nas volal kreteni tusim a podobne alebo na ucnovke majster jeden furt hovoril ze ked nieco bude tak a tak tak zozere dratenu kefu a nezozral ju aj ked to tak bolo
inak na strednej sme mali uplne ze best zastupcu co ucil fyziku s tym mame tolko spominek... raz sme ho na labakoch nahrali a ja som to dal do jedneho videa jako dabing, uplne sa to tam hodi hah
Ja mám niekde celý zošit hlášok (najmä) mojej triednej zo ZŠ ale neviem koľko z toho by pochopil aj niekto kto ju nepoznal..a teraz si nespomeniem moc ale jedna poznámka niekomu bola že: "Pozerá sa na mňa cez pravítko a smeje sa mi že som zelená" a ešte jedna "stojí mi za chrbtom a smeje sa mi do očí"
Tiež mám kdesi založený zápisník s hláškami, ale z pamäte sa mi teraz vynoril len telocvikár zo SŠ (bývalý vojak z povolania) - počas cvičenia klikov na adresu menej fyzicky zdatného spolužiaka: "Matej čo robíš? Kázal som vám robiť kliky, alebo kopulačné pohyby?"
Ako som zbadala túto otázku, tak som ostala vygumovaná. Ale na VŠ som mala jedného perfektného profesora. Je s ním aj kopa videí na youtube. Zbyněk Kubáček sa volá, keby niečo.
na cvikách z výšky... mal ich s nami ten Štefan Mojžiš, čo píše napr články do .týždeň a nejaké knihy a často diskutovával s Štefanom Hríbom pod lampou atď
"Dievčatá, zapchajte si uši.... Chalani, ale toto kurva nemyslíte vážne!"
... a kolujú legendy, že raz na prednáške jednému poslucháčovi dal "Pán kolega, môžme si tykať? (odpoveď Áno) ... Ty si riadny kokot!"...
ale teda nenašiel som človeka, čo by naozaj dosvedčil, že vtedy v tej miestnosti bol, tak je to možno vymyslené
Triedny casto nenadaval, ale ked uz, tak to vedel perfektne podat.. po prichode do triedy triedy vsetci stichli a sfleku zahlasil s kludnym, hrubym a serioznym tonom "vy ste uz uuuplne jebnuti.."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
"Cintoríny sú plné optimistov, najmä mladých."
"Dievčatá, zapchajte si uši.... Chalani, ale toto kurva nemyslíte vážne!"
... a kolujú legendy, že raz na prednáške jednému poslucháčovi dal "Pán kolega, môžme si tykať? (odpoveď Áno) ... Ty si riadny kokot!"...
ale teda nenašiel som človeka, čo by naozaj dosvedčil, že vtedy v tej miestnosti bol, tak je to možno vymyslené