Nastúpila som na strednú školu, pekne sa prvý deň zoznámila a potom som sa tam neukázala pár mesiacov ? nikto si ma nepamätal a len vedeli,že slečna XY znova chýba...potom to začala riešiť učiteľka s mamou a skončila som s toľkými neospraveldnenými hodinami,že som mala 3 zo správania ?
Do prúseru len sám seba, rodičov, kamarátov a blízkych ani raz. Raz/Dvakrát mi prebehla hlavou myšlienka, či mám nejaký talent na to, dostávať sa z prúserov lebo vždy som z neho nejako elegantne vyviazol. Jo true, založím si na to bizňis... dik, 2% pošlem birdz komunite
@yacopsae@15 tak nikto z toho nic nemal ofc, z vysetrovacej spravy som sa smial este asi pol roka. uplne iny opis udalosti, ako sa skutocne stal. ale to je tak, ked policajti vysetruju policajtov a moje svedectvo vs svedectvo 15 policajnych hlavohrudi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ty sa pochváľ
si mysleli, ze budu akcni, ked mi skrizia na fabii cestu tak som do nich najebal pekne na stlpik.
ale dostal som zivotnu cez picu potom ked ma doniesli do basy, tak basa podavala staznosti za to v akom stave som bol
Zopár krát ma chytili v MHD revízory na čierno. Nemal som pri sebe občiansky, tak som musel zavolať rodičom aby mi ho doniesli.