Pýtam sa, lebo nikoho z Bratislavy nepoznám, ale pár ľudí mi hovorilo, že na stredných školách je väčšina takých necitlivýh, drzých ľudí čo radi ohovárajú za to, že nemáš vyšportovanú postavu, atď. Ako je to na jura hronca alebo metodke ci iných školách?
Na mojej strednej to bolo tak, že bratislavské decká sa moc nekamošili s tými, čo boli na intráku, skôr držali spolu. Ale nešikanovalo sa, ani nič také.
Ja som z dediny a chodil som na gympel do BA. Moja trieda bola super, v postate sme spolu všetci vychádzali a nikto nikoho neohováral. Tvoje obavy o tom že ťa niekto bude ohovárať za to že nemáš vyšportovanú postavu sú zbytočné, za štyri roky v škole som sa s tým nestretol.
V BA už domácich nájdeš ťažko, všetko sú migranti z východu krajiny, alebo iných oblastí. Tí originál boli vždy skvelí ľudia, veľa sa človek od nich naučil. Aj dialektu a aj inému...
@majmarad Dakujem za pochvalu Ja som sa narodil v Bratislave v Starom Meste a cely zivot zijem v Petrzalke. Rodicia su tiez rodeni Bratislavcania a z otcovej strany aj stari rodicia su Bratislavcania takze teoreticky by som mal byt ten original
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a na GJH je super