Spominate si na nieco, co ste v mladi chceli robit, no vek vam to nedovolil? Pripadne nieco, co vam vtedy prislo v pohode, no teraz to je nevhodne, tak ste sa toho vzdali..?
Asi som chcel robit normalne veci ako dospeli ludia a nerobim ich stale tak som vlastne ostal deckom navzdy a neviem co som robil a teraz sa mi to nezda vhodne skor naopak si myslim ze vtedy som robil aspon trochu vhodne veci ako napriklad ked sme si isli zahrat futbal. A nevhodne veci pod vplyvom som robil aj vtedy ale aj v dospelosti tak to by som k tomu nezaradoval no a sny chcem radsej uplne vypnut lebo sa z nich zblaznim
@palec223 zabudol si na to "čo môj otec zarobil v mojom veku za mesiac, zarobím za 3 dni"
a napríklad v 1988 bola priemerná hrubá mzda 3095 korún, za čo si vtedy kúpil 2579 vajíčok.... v roku 2018 bola priemerná hrubá mzda 1023€, čo je pri súčasných cca 2€ za 10 vajec okolo 5065 vajíčok... a pri spotrebnom tovare je pokrok ešte výraznejší
Keď som bola mladšia tak ma strašne držal sen chodiť na gymnastiku a keď som to pozerala na nete kde by som chodila tal som zistila ze som už moc stará na gymnastiku ale chalanov ešte brali v takom veku.... Veľká škoda... Ale tak zase na druhej strane asi to bolo aj koli tomu ze keď si ešte malá tak si ohybná a nebojí sa ako keď si väčšia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a napríklad v 1988 bola priemerná hrubá mzda 3095 korún, za čo si vtedy kúpil 2579 vajíčok.... v roku 2018 bola priemerná hrubá mzda 1023€, čo je pri súčasných cca 2€ za 10 vajec okolo 5065 vajíčok... a pri spotrebnom tovare je pokrok ešte výraznejší
Moja babka ktorá bude mat 84r si toho viac pamätá ako ja