@rainbowwarrior namiesto hudobného prehrávača mobil? Dá sa. Ale miesto fotoaparátu? Srandu si robíš?
Čo je také drahé na 4G? Fičúrky ako, vypadávanie signálu pri istom držaní (obvykle pre ľudí klasickom držaní)... Potom samozrejme to krásne odkusnuté logo ovocné !
iphone? u htc mas tu istu kvalitu (ak nie viac) za mozno 3/4 ceny od applu... za znacku a styl sa plati, ja by som isiel po vybave a v tomto pripade aj po cene
@rainbowwarrior ako nci v .. cxperia je hnusna uplen s ami nepaci .. a s iphonami amm dobre skusensoti co sa hudby tyka a hier... aj ek duznavam ze keby tu neni iphone tak yb som si evo vybral ... vlastne ja tka by to bolo tazk e.. no v najblizsej dobe mi ta dilema nehrozi cize
@kosmiklove mňa by celkom zaujímalo čo máš na mysli? Čo dokáže iPhone naviac, alebo lepšie ako povedzme spomínané HTC Evo, HD2, Desire, atď?? Teda okrem toho, že je mimoriadne cool.
@houmr si zabil N73 fotí lepšie ako foťák, všeobecne telefón fotí lepšie ako foťák... Nieje to náhodou tvojou neskúsenosťou že nevieš narábať s foťákom ktorý ma viac než 1 tlačítko?
@36 keď si vezmem SE s Cyber-Shotom, tak to má fakt lepšie fotky ako mamkina Nokia...( oba fóny majú rozlíšenie 2 MPix, hele nekukaj tak,tiež nie sú najnovšie -.-)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale vážne, neviem sa rozhodnúť, motorola, htc, se alebo jablko :/
Ale asi to zúžim na htc evo a se x10 :/
co mi tu papulujes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jednoznacne jablko!
Skôr Android...
N900 ma linux maemo 5 a N9 ma meego
alebo nokia N8 ta ma najnovsi symbian ktory uz je tak vyspickovany ze mu snad neni co vytknut...
Ale chcem to mať namiesto hudobného prehrávača, fotoaparátu...
Čo je také drahé na 4G? Fičúrky ako, vypadávanie signálu pri istom držaní (obvykle pre ľudí klasickom držaní)... Potom samozrejme to krásne odkusnuté logo ovocné !
viem ze tam bdue 1800vka baterka , asi bude mat dobru vydrz
i phone je neskutocne predrazeny..
@lucina223 - Nokia nefotí dobre? Veď moja stará N73 fotí lepšie ako dvojročný digi foťák...
/len taká poznámka /