aj cradle a slobodka a konflikt,no jzvysok v pohode ale takien kafe tych od malicka pocuvam ,tak som dala im hlas ,akurat teraz pocuvam alesana,znate? asi ne ,dobre je to
hentaky hrdinovia ako hangtime11 nech mi vlezu niekam nemáš ani poňatia čo je dobrá hudba a keď nevieš nič o danej kapele tak radšej o nej nič nehovor spravíš zo seba len a len dementa to je rada do budúcnosti ale viem ty žiadne nepotrebuješ
Áno, my všetci poznáme mezomusove názory o tenistoch, a samozrejme niekto ako ty, čo o tom nevieš ani zbla, to komentuješ. A že ma to ani neprekvapuje.
@hangtime11 ked ti to ten tvoj kamarát toto takto vysvetlil tak ten toho musí vedieť tiež veľmi veľa som si viac ako istý oficialny web metallici na MySpace mozes si pozrieť hneď nad avatarom čo hrajú
A samozrejme ty vieš posúdiť, kto sa v tom ako vyzná, keď sám o tom nevieš nič. Nie je to náhodou o sympatiách? A samozrejme, keď nemáš k veci čo povedať, čo je dosť často, skĺzneš k nadávkam, čo je ešte častejšie.
@hangtime11 netusim kto je nejaky mezomus ale trepe ti picoviny stara metallica je pekny trash metal, tieto novoty co hraju to je uz meke a slabota ale veci ako blackened na to si nedam dopustit to je metal
@hangtime11 on sa v tom vyzná tak sa v tom vyzná asi viac ako samotná kapela teda to je macher určite musí byť vysoko inteligentný. takýchto milujem najviac čo ani hovno nevedia a miešajú sa tam kde ale vôbec nemajú čo robiť. odkáž kamarátovi že sa určite viac vyzná ako celý svet a že taký jeden kopanec do gulí by si zaslúžil
je toho tolko ze az a skor tak ze pri pocuvani alebo spajani myslienok som pochopil viac pri tej muzike... ale viem povedal ze korn mohol za moj prvy vztah ale tazko to vysvelit
lol tak to je celkom sranda, ze Metallika nieje metal?
Od zalozenia je povazovana za Trash Metal, no teraz novy album skor radia do Heavy Metal...
a ze Rock... hm metal nema daleko od rocku, ale rozdiel tam je... hm nechce sa mi o tom moc rozpisovat stejne taketo diskusie koncia v jednej velkej hadke (necital som to cele ale odpoved typu "odkedy je Metallica metal" ma vie FAKT nasrat)
ale tak najviac Nightwish, Iron Maiden, Stratovarius a snáď to sem môžem prihodiť - Three Days Grace. tie kapely ma určite v živote najviac ovplyvnili. Nightwish, ako jedna z prvých kapiel, ktoré som počúvala a pesnička "Nemo", Iron Maiden a Stratovarius svojimi fakt dobrými textami a vynikajúcou hudbou a Three Days Grace výbornými textami, originalitou, kvalitnou hudbou... a ich pesnička "Never too late" ma doslova prenasleduje, má pre mňa osobitý význam.
#47 3DG je nice hodne dlho som na tom frcal super rockova skupina Never to late, Riot a hlavne moja oblubena Time of Dying je proste super...
a inac samozrejme ze ma ovlivnilo viac skupin ale uz len ked som si precital nazov diskusie tak ma napadla metallica a ked som ju videl ako moznost tak som ostatne necital
@zahi 3DG je moja najobľúbenejšia kapela... Riot, Time of dying, tak to teda hej, alebo Drown, Animal I have become, Wake up... ja mám vlastne rada od nich úplne všetko, upútali ma trochu netradičným štýlom, no jednoducho ich zbožňujem, hrajú fakt kvalitnú muziku. a texty píše samotný Adam - toho by som strašne chcela spoznať osobne, len keby to tak šlo
Okrem Konfliktu (a trochu asi aj Slobodnej Európy, síce ma nijak neohúrili, ale toto zas o nich povedať nemôžem) tie veci, čo sú na výber neznášam.
Radogost, Pagan Reign, Cruachan, Zóna A, (no, dajme tomu, že aj tí Konflikt,) Damned, Clash, ďalej ma teraz narýchlo nenapadá, ale: a tak podobne. Goth rock tam nebudem rátať, nad tým sa mi teraz zamýšľať nechce.
@krutafunebracka aktivne z toho pocuvam asi 3 veci ale ked si myslis ze vies vsetko o cloveku vdaka 10 moznostiam v ankete tak by si to mala nikde vyuzit
z metalu asi najviac nightwish a epica a v poslednom case linkin park no asi tak ale este aj P.O.D je skvela skupina punk??? o skor punkrocd to je dreen day no asi tak ale skupina ktora mi dala najviac je EVANESCENCE dala mi silu celit zlym dnom asi tak
ty môj Parom... to čo je za otázku? (nechcem rýpať, len konštatujem ) čo mi to dalo? isto sa tu myslí tak, čo mi v danej chvíli najviac pomohlo a tak, ale to sa nedá škatuľkovať do jednej či dvoch kapiel... jednoducho na istú náladu si viem nájsť v playliste niečo, a väčšinou to nerozlišujem, od koho to momentálne je. V každom prípade, jediné čo môžem povedať, je to, že interpréti ako Evanescence a Nighjtwish mi pomohli odpútať sa od rádiových kravín a nastavili môj hudobný vkus na niečo iné.. hoci ten už odvtedy prešiel hodný kus cesty
NORTHER, TURISAS , COB .. vela ich je nebudem ich tu vsetky davat.. ale taktiez aj slovenska Oi! kapela RozpoR a podobne ... ale hlavne te prve skupiny ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
inak..hypocrisy asi ako furt..
@toro89 - ja metal ani punk nepočúvam, ale toto mi raz @mezomus vysvetľoval, a nie len mne ale v každom takomto fóre
Metallica
Metal / Rock
@hnisavica - sklapni bastard
Od zalozenia je povazovana za Trash Metal, no teraz novy album skor radia do Heavy Metal...
a ze Rock... hm metal nema daleko od rocku, ale rozdiel tam je... hm nechce sa mi o tom moc rozpisovat stejne taketo diskusie koncia v jednej velkej hadke (necital som to cele ale odpoved typu "odkedy je Metallica metal" ma vie FAKT nasrat)
ale tak najviac Nightwish, Iron Maiden, Stratovarius a snáď to sem môžem prihodiť - Three Days Grace. tie kapely ma určite v živote najviac ovplyvnili. Nightwish, ako jedna z prvých kapiel, ktoré som počúvala a pesnička "Nemo", Iron Maiden a Stratovarius svojimi fakt dobrými textami a vynikajúcou hudbou a Three Days Grace výbornými textami, originalitou, kvalitnou hudbou... a ich pesnička "Never too late" ma doslova prenasleduje, má pre mňa osobitý význam.
a inac samozrejme ze ma ovlivnilo viac skupin ale uz len ked som si precital nazov diskusie tak ma napadla metallica a ked som ju videl ako moznost tak som ostatne necital
a navyše, trochu aj Slobodka, lebo som na nej rástla a púšťali mi ich odmalička
ale Hátéčko je pre mňa najviac, o tom som nikdy nepochybovala
potom určite Iron Maiden a Depeche Mode aj ked to sa neráta do metalu
Radogost, Pagan Reign, Cruachan, Zóna A, (no, dajme tomu, že aj tí Konflikt,) Damned, Clash, ďalej ma teraz narýchlo nenapadá, ale: a tak podobne. Goth rock tam nebudem rátať, nad tým sa mi teraz zamýšľať nechce.
Ale stačí mi vidieť tú vlajku Grín Dej a je mi všetko jasné...
A Zóna A tam jednoznačne mala byť na výber tiež.
dohovorila som... howk (či jak sa to píše
metallica je podpriemerná pop rocková kapela. teda od roku 88