My recyklujeme len plast lebo flaše spotrebujeme na tony (nejako veľa pijeme) a ja som prinútil rodinu recyklovať Bolo mi ľúto pozerať sa na ten náš kontajner ktorý je do polky od fliaš keď sa to dá aj inak využiť. Dobrý som
Ja recyklujem z vlastnej iniciatívy, u nás recykluje aj mama, ale otec sa tomu z neznámych príčin bráni Mne to proste nedá, zahodiť napríklad plastové fľaše do normálneho koša
v každom prípade z vlastnej iniciatívy, aj keď napr. v Brne to je náročné, lebo tu je veľmi málo košov na triedený odpad (čo je pre mňa stále nezvyklé, keď na SVK sme mali na ulici hneď dva), takže sa musím trepať dosť dlhú trasu, aby som triedila. ale nevadí mi to.
separujem odpad od vtedy ako nám pridelili nové kontajnery na to určené ... a separujeme skoro všetko ....papier , sklo , plasty , kov , tetrapak , staré batérie , a dokonca aj staré elektro
... a čudujem sa ľuďom, ktorý to ignorujú ... asi sa im zdajú veľké poplatky za odvoz komunálneho odpadu a tak na to kašlú
ja mám taký pocit, že tu sa to musí. na dome, kde som bývala predtým, sa triedil odpad, tu sa triedi, aj v robote triedime.. a aj všetci susedia naokolo pekne triedia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
lebo ľudia skôr separujú
v každom prípade z vlastnej iniciatívy, aj keď napr. v Brne to je náročné, lebo tu je veľmi málo košov na triedený odpad (čo je pre mňa stále nezvyklé, keď na SVK sme mali na ulici hneď dva), takže sa musím trepať dosť dlhú trasu, aby som triedila. ale nevadí mi to.
... a čudujem sa ľuďom, ktorý to ignorujú ... asi sa im zdajú veľké poplatky za odvoz komunálneho odpadu a tak na to kašlú