ja som vymyslela také, že keď idem večer do postele (ešte pred spaním počúvam iPod) a už mám tmu v izbe, tak vždy keď zastavím na ajpode pesničku tak zhora a zdola bliká zelené svetielko, a tým si trocha posvietim na slúchatká a podľa toho
@midnight to sa mi nechce verit...zvlast pri hudbe nie. keby si hral nejaku hru alebo kukal film, tak jasne, ze by to mohlo posobit divne...ale pri hudbe? si si isty, ze keby si so zavretymi usami dostal sluchadla do usi rovno a mal by si urcovat, ci mas P v pravom a L v lavom uchu, tak by si to vedel urcit? ja si myslim, ze sa to neda (dalo by sa, keby si poznal niektore songy tak dobre, ze by si vedel, ktore stopy idu z ktorej strany...ale keby si mal neznamu muziku, tak neverim. neviem, ako by sa to logicky dalo odovodnit, ze sa to da zistit.)
@pubertslatinocelny - okej, práve som si to odskúšal a zistil som že sa mi to asi len zdalo. . resp. pri niektorých to rozoznať ide, pri niektorých nie, a pri niektorých (keď sa snažím trafiť len podľa zvuku ktoré je ľavé a ktoré pravé a ako majú byť) skončím že ich mám opačne a som spokojný že "teraz je to dobre"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ja tak isto ako @3