Ak je to novy tovar, urcite ano. Ak je to rozbaleny alebo pouzivany tovar, ak nebude nabijacka sucastou, urcite to bude uvedene v popise. Ale je to velmi nepravdepodobne, nakolko ide o zakladne prislusenstvo.
No to ťa napadla teda ozaj hlúpa otázka ...ešte som sa nestretol s tým, že by ntb predávali bez nabíjačky ...možno pri mobiloch sa to môže stať a aj som pri mojom jednom zažil, že nebola súčasťou nabíjačka ...mne to až tak vtedy nevadilo, lebo nabíjačiek sa vždy našlo (teda u nás) aj s predošlých mobilov, no aby ntb už nemal nabíjačku tak to je už moc, lebo taká nabíjačka doň už aj dosť stojí a to by musel byť dobre sráčsky ntb, aby nemal nabíjačku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
myslim si, ze alza ma popis, co je sucastou balenia a ak ti nieco, co tam malo byt, nezabalia, mozes to ist reklamovat.
Mne sa na druhú stranu stalo, že mi poslali ntbk bez OS
@Sponkabob a kupovala si NTB aj s OS? Lebo ten na rozdiel od nabijacky nemusi byt sucastou predavaju sa notasy aj bez OS