@rrr666 Nikdy sa mi to nepodarilo a pred spaním som dosť vysilená a vysiluje ma to ešte viac..
Nemôžem sa dostať von. Do spánkovej paralýzy sa dostanem celkom plynule, ale ďalej sa nemôžem pohnúť a vôbec, je to relatívne nebezpečné. V Astráli žijú veci, do ktorých by sme veľmi nemali rýpať.
niekedy sa mi sníva to, čo sa neskôr aj naozaj stane, vtedy si sen pamätám veľmi dopodrobna... neviem prečo je to tak a či sa to stáva aj iným, ale mne sa to z času na čas stane a potom už len čakám, kedy sa daná udalosť vyskytne.. väčšinou ide o udalosti, ktoré sa ma dotýkajú dosť emotívne (či už + alebo -).. klasické sny si väčšinou nepamätám a keď hej, tak je to nejaký mix z celého dňa
ó áno, niekedy sa opakujú rovnakí ludia, niekedy aj sny pokračujú.... často sú sny uplne nahodne a nedavaju velmi zmysel, ale napriek tomu by sa z nich dali napísať veľmi zaujímavé príbehy
obcas mam obycajne sny a obcas pekne a uzasne a dlho sa mi uz nesnivala nocna mora.. a mam aj par snov ktore sa mi snivali uz viackrat.. raz som mala tyzden v kuse obdobie ked sa mi snivali take hnusne sny (ani nie strasidelne) ze som zacala chytat paniku a uz sa ani spat nechcela ale zrazu to preslo
mne sa sníva väčšinou o tom, na čo veľa myslím... ale potom si neviem vysvetliť, ako je možné, keď sa mi sníva ako idem vonku a vyskočím cez okno zo šiesteho poschodia.
svoje sny si skoro stále pametám, len neviem kedy (v aké dni) sa mi snívali, ale doteraz ich viem dopodrobna, občas sa mi stáva že sa mi pár dní alebo týždeň sníva sen na pokračovanie, snívanie si dokážem privodiť ale že či na 100% to je už neviem
- kompletne imaginarne prostredia, najcastejsie urbanneho a industrialneho charakteru, velky doraz na architekturu, dizajn prostredia - fiktivne mesta, budovy, tovarne, obcas aj prirodne prostredia, ulice a ulicky, priepasti, rieky, starobyle aj moderne budovy, zahrady na strechach mrakodrapov... Velka bizarnost a variablilita - od prechadzok leseniami vnutri obrovskych chramov so sialenou architekturou po prechod gigantickou miestnostou plnou zachodov a bidetov roznej velkosti, kovove konstrukcie a visiace liany sprchovych hlavic, v tomto labyrinte ma nahana bradac so sekerou... vacsina veci tazsie opisatelnych, lebo sa menej podobaju na cokolvek, co ktokolvek videl.
- obcasna perzistencia, t.j. viackrat sa mi snivalo o navsteve toho isteho fiktivneho mesta, a bolo konzistentne cez tie sny - v dalsom sne som navsitivil nove casti toho mesta, pri tom presiel aj cez nejake uz zname (takto mam v hlave dve mesta, ktore mi utkveli ako fiktivna Bratislava a fiktivny Londyn)
- dej, pokial je nejaky iny ako ten, ze len idem prostredim, byva este bizarnejsi ako prostredie
- caste prvky psychologickeho hororu
Sny sa snivaju, ak si clovek chce pamatat, treba experimentovat s nastavenim budika tak, aby sa zobudil pri konci snovej fazy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nemôžem sa dostať von. Do spánkovej paralýzy sa dostanem celkom plynule, ale ďalej sa nemôžem pohnúť a vôbec, je to relatívne nebezpečné. V Astráli žijú veci, do ktorých by sme veľmi nemali rýpať.
-sny sa mi casto opakuju.osoby,ktore v snoch vystupuju mam ustalene,teda ano,opakuju sa i tie.
-sen sa mi nevracia,ale!obcas si viem navodit sen,aspon slabulinko.
-a minule som dokonca aj po prebudeni dokazala "privolat" sen naspat.
a tak.
-kedysi som si sny pamatala.nowadays si pamatam len tie hrozne,a one of a kind,ked je fakt prijemny.
obcas mam obycajne sny a obcas pekne a uzasne a dlho sa mi uz nesnivala nocna mora.. a mam aj par snov ktore sa mi snivali uz viackrat.. raz som mala tyzden v kuse obdobie ked sa mi snivali take hnusne sny (ani nie strasidelne) ze som zacala chytat paniku a uz sa ani spat nechcela ale zrazu to preslo
- kompletne imaginarne prostredia, najcastejsie urbanneho a industrialneho charakteru, velky doraz na architekturu, dizajn prostredia - fiktivne mesta, budovy, tovarne, obcas aj prirodne prostredia, ulice a ulicky, priepasti, rieky, starobyle aj moderne budovy, zahrady na strechach mrakodrapov... Velka bizarnost a variablilita - od prechadzok leseniami vnutri obrovskych chramov so sialenou architekturou po prechod gigantickou miestnostou plnou zachodov a bidetov roznej velkosti, kovove konstrukcie a visiace liany sprchovych hlavic, v tomto labyrinte ma nahana bradac so sekerou... vacsina veci tazsie opisatelnych, lebo sa menej podobaju na cokolvek, co ktokolvek videl.
- obcasna perzistencia, t.j. viackrat sa mi snivalo o navsteve toho isteho fiktivneho mesta, a bolo konzistentne cez tie sny - v dalsom sne som navsitivil nove casti toho mesta, pri tom presiel aj cez nejake uz zname (takto mam v hlave dve mesta, ktore mi utkveli ako fiktivna Bratislava a fiktivny Londyn)
- dej, pokial je nejaky iny ako ten, ze len idem prostredim, byva este bizarnejsi ako prostredie
- caste prvky psychologickeho hororu
Sny sa snivaju, ak si clovek chce pamatat, treba experimentovat s nastavenim budika tak, aby sa zobudil pri konci snovej fazy.
ale sen z minulej noci si neviem privodiť