Ak ste videli aspoň jednu časť relácie Modré z neba , aké pocity vo vás vyvolali tie príbehy?
Ja si vždy keď to vidím uvedomím, že môžem byť šťastná a vďačná za to čo mám, že som zdravá a žijem normálny život. Keď ma trápia kraviny, pomyslím si na tých , čo také miniproblemy nemajú, ale častokrát bojujú o prežitie. Pravidelne pri tom plačem.
a nie, asi nikdy sa mi to nepodarilo dopozerať do konca, vždy som si po 5 minútach uvedomila že je kopec zaujímavejších vecí ktoré môžem miesto toho robiť
mna naucilo par udalosti v zivote vazit si to co mam a byt vdacna za to co mam, nepotrebujem na to Vila Rozborila
nevieeem inak co s modrym z neba, ja som to videla raz, to bola tusim hned prva cast, dievca malo prianie stretnut sa s Pluscenkom a ja som sa do neho vtedy zalubila a o mesiac na to mal vystupenia na slovensku tak som si hned kupila listok na jeho vystupenie , pisem odveci, viem
@ladyni Nevravím, že si to uvedomím len pri tom, ale aj. Sú tam niektoré príbehy, ktoré vedia chytiť za srdce. Ked to vidím a porovnám si môj život, tak jednoducho to tak cítim nie cez Vila, ale cez tých ľudí, ktorý sú niekedy tam.
@bangbangboom nepozerávam to pravidelne, že každú stredu sedím pri telke s pukancami, ale keď to náhodou vidím ... že je to zapnuté a je dáky zaujímavý príbeh tak si ho pozriem.
ja to neznasam ..strasne nerada to pozeravam to znamena ze to nepozeravam a neznasam ked ma to niekto nuti pozerat a porovnavat moj zivot so zivotom s tymi ktori tam su ... ja som vdacna za to aky mam zivot super a mozem si to uvedomovat aj inaksou cestou a nie sa pozerat na nestastie druhycgh .. nerada pozeravam spravy a tieto relacie neznasam
je mi z toho zle, z toho ako televízia zarába ešte aj na hentakých ľuďoch, o ktorých tam vôbec nejde. a tiež keď vidím omylom pár minút chce sa mi plakať. o čo nemám záujem.
Videl som jednu časť, stačilo, je to super, dá sa to ale robiť aj v tichosti. Keby ľudí namiesto čumenia do telky zaujímali viac problémy najbližších. A keď nie, tak je tu UNICEF, kde sa dá zapojiť, alebo rôzne iné organizácie. Každý môže pomôcť aj bez woohoo efektu.
Ale tak vie to Vilko, kto je zabednený, tak možno pri sledovaní precitne. A kto tvrdí, že je hyena, je... radšej sa nevyjadrujem škaredo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nie, asi nikdy sa mi to nepodarilo dopozerať do konca, vždy som si po 5 minútach uvedomila že je kopec zaujímavejších vecí ktoré môžem miesto toho robiť
nevieeem inak co s modrym z neba, ja som to videla raz, to bola tusim hned prva cast, dievca malo prianie stretnut sa s Pluscenkom a ja som sa do neho vtedy zalubila a o mesiac na to mal vystupenia na slovensku tak som si hned kupila listok na jeho vystupenie , pisem odveci, viem
a inak je pekne od teba ze si si to uvedomila
ale ved tie "pribehy" vidim vsade naokolo
Ale tak vie to Vilko, kto je zabednený, tak možno pri sledovaní precitne. A kto tvrdí, že je hyena, je... radšej sa nevyjadrujem škaredo.