to som zvedava kedy pojdem na dovolenku dakam xDDD
ale my inak bezne delime, striedame sa pri plateni potravin, obedov, vecier a tak. ale on o dost viac zaraba, tak si myslim, ze si to delime celkom tak rovnomerne, plati veci castejsie.
keby sme mali dovolenku tiez si to predstavujem tak, ze 1/3-1/4 vydavkov by som platila ja
no myslim ze pokial by to nebolo tak a) ze jeden by o mega viac zarabal ako druhy, tak by sa to malo delit pol na pol. Ak by bolo za a), tak ten co zaraba menej by mal dat co moze dat a zvysok doplati ten co viac zaraba...
Napriklad keby som bola ja ta co viac zaraba tak by som radsej nieco doplatila ako volit stale lacne alebo rovnake destinácie len preto ze by sme mali nizky budget.
Všeobecne nemam rada ak sa z peňazí robí big deal vo vztahu, nastastie som mala zatial len pozitivne skusenosti..
neriesili sme. raz platil on, raz ja. raz vymyslel on, ze ideme tam a platil vsetko, ja som zaplatila jedlo. ptm som ho pizvala ja a on platil jedlo, cestovne a ja ubytko. neriesili sme ci je to 50/50
ked studoval on ja som platila tak 90 percent veci, ked som ja nemala prachy a chodila do skoly tak platil on da sa povedat skoro vsetko. chvalabohu som nemala vztah kde sa toto briesilo. vzdy mi ti prislo tak 50/50
Idem v Decembri s frajerkou na Filipiny a platil som letenky aj ubytko. Kedze mam na Airbnb stovky eur v kreditoch, tak mi je to jedno, samotne letenky neboli az take drahe.
teraz aktualne sme vynimocne v situacii, ze viac cvakam ja, kupila som napr. letenky a ubytko ideme na polku s tym ze mu vravim nech si necha zlavu z bookingu co sa mu vratia peniazky.
ja som si vymyslela dovolenku ja som ho donutila ist so mnou tak mi nevadi ze zaplatim viac (ideme lowcost cize to nie su velke sumy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale my inak bezne delime, striedame sa pri plateni potravin, obedov, vecier a tak. ale on o dost viac zaraba, tak si myslim, ze si to delime celkom tak rovnomerne, plati veci castejsie.
keby sme mali dovolenku tiez si to predstavujem tak, ze 1/3-1/4 vydavkov by som platila ja
ak mas nejaky problem so sebou, tak si ho pls chod riesit so sebou a nie so mnou
moj vztah je daleko od idealneho, ale nie je neexistujuci. a problemy sa snazim s typkom riesit
Napriklad keby som bola ja ta co viac zaraba tak by som radsej nieco doplatila ako volit stale lacne alebo rovnake destinácie len preto ze by sme mali nizky budget.
Všeobecne nemam rada ak sa z peňazí robí big deal vo vztahu, nastastie som mala zatial len pozitivne skusenosti..
Od benzínu cez parkovné na letisku po žrádielko a suveníry.
ja som si vymyslela dovolenku ja som ho donutila ist so mnou tak mi nevadi ze zaplatim viac (ideme lowcost cize to nie su velke sumy)