Podľa mňa by sa všetky tieto tisíckrát opakujúce sa témy dali rozlúštiť protiotázkou, či človek šmahnutý na obe strany nemá šancu nájsť si skutočných kamarátov, lebo bude mať vždy potrebu sa so všetkými vyspať.
Ano. Verim v priatelstvo medzi muzom a zenou. Na zaciatku moze byt pritazlivost ale ta prejde a kamaratstvo ostane (vlastna skusenost asi s troma kamaratmi. Dva tyzdne som z nich bola paf a potom puf, odislo to - myslim ze je to skor len nadsenost z niecoho noveho ako zamilovanost (nastastie to viem rozoznavat). A z ich strany tam nic nie je ani z mojej, cize davam velke ano)
@sarita621 a však ty si tiež človek. dôvera sa buduje časom, obojstranne na základe určitých hodnôt. Človek ktorý ťa sklame tak urobí pod vplyvom toho, že nemá dobre usporiadané hodnoty. To znamená, že možno sa nachádzaš v prostredí, kde sú takýto ľudia a preto sa ti to môže stať, alebo stáva. Hľadať chybu v iných je to najľahšie, ale svoj život môžeš ovplyvniť ty.
@georg21 Máš pravdu, ale veľa vecí sa taktiež ovplyvniť nedá a dôvera u mňa musí začať od prvého stretnutia, ak to tam proste nie je, tak nemám čo riešiť áno, určite robím chybu aj ja... v každom probléme sú navine obaja ľudia, nielen jeden, takže..
@sarita621 Chápem, takže... nemusíš zostávať sama. Ono si treba uvedomiť, že i ten čo ťa stretne má možno ten istý problém, alebo má problém s budovaním si dôvery no nemusí to byť zlý človek.
toto je taka otazka ze ja na nu neviem odpovedat lebo ja ako skrachovany panic by som to asi tazko dokazal ale mozno sa to da u normalnych ludi neviem ale podla mna nejaka ta pritazlivost tam vzdy je to je proste zivocisny pocit ako u zvierat aj ked sa robite ze tento/tato sa mi n epaci ale pudy sa nezapru
@georg21 ty si s toho nabozenstva uplne vymlety ako tak pozeram co povies na "kamaratov" co ma clovek dlhe roky od detstva a zrazu zisti ze su tu pojebany kkti co ta len ojebavali okradali a nevratia ti prachy co si im pozical a uz sa nikdy neukazu ... ? ja viem napises mi sem nejaku jebnutu myslienku ze treba odpustat alebo co ale to je kktina v takomto pripade
(bola by) som náchylná zahlasovať skôr za 1. možnosť, ale u mňa to prax rozhodne nepotvrdila, zatiaľ s každým kamarátom, ktorého som si "pustila k telu" (zase až tak veľa ich nebolo, iba 2, ale ani dievčatám kamarátkam som nehovorila o sebe toľko čo im, nedôverovala im natoľko...) to krachlo práve na citoch (raz z druhej strany, druhý raz z mojej)
mám najlepšieho kamaráta čo mi je ako brat... a nič viac by som s ním nemala..a keď som videla jeho reakciu na to ako mu druhá jeho kamarátka vyznala lásku som si istá, že on by so mnou tiež nič viac nechcel
mozu, tiez mam najlepsieho kamarata a fakt si neviem predstavit, ze by som s nim nieco riesila
proste ma vobec nepritahuje a ani by mi nikdy nenapadlo, ze by medzi nami nieco mohlo byt
a sme uplne super kamosi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A inak, odporúčam Pravidlá slovenského pravopisu.
Ale úprimne som zamilovaná len do jedného
proste ma vobec nepritahuje a ani by mi nikdy nenapadlo, ze by medzi nami nieco mohlo byt
a sme uplne super kamosi