Toto sa mi stáva pomerne často, hlavne decká na stanici v MA. Mali by ste ma vidieť, jak im vždy vynadám. A som vrcholne alergická na to, keď niekto stojí v rade predomnou a príde za ním tucet kamarátov, že kúp mi lístok. Taký cirkus tam vždy narobím, že sa im ani nesnívalo.
A ak je to nejaký starší človek, na toho si samozrejme dovolovať nebudem, slušne mu poviem, že stál za mnou, či by sa nemohol presunúť tam, kde bol predtým.
kým sa predo mňa nenahrnie celá rodina nejakých ľudí alebo nemám naponáhlo, veľmi to neriešim jedine keď som jemne podráždená a nejaký malý parazit sa mi tam našrotuje, vtedy vrhám vražedné pohľady a vrčím na tie deti "výchovné" reči
ja som párkrát už spravila to, že som si vybrala empetrojku z uší a dosť nahlas som povedala, že ja neverím tomu, že som zas neviditeľná, že sa mi to stáva často, že asi nejaká zlá karma alebo čo
jeden ujo sa raz vrátil, inak na mňa len kukajú jak na debila.
Psychicky natlak ironickymi poznamkami a frckovanie do frnaka . . . inak sa nikdy predbiehat nenechavam . . . len ak sa o to pokusi nejaka pekna slecna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ak je to nejaký starší človek, na toho si samozrejme dovolovať nebudem, slušne mu poviem, že stál za mnou, či by sa nemohol presunúť tam, kde bol predtým.
jeden ujo sa raz vrátil, inak na mňa len kukajú jak na debila.
fakt sa mi nechce hrešiť ľudí ešte aj na ulici
inak mi to je jedno, pokiaľ sa veľmi neponáhľam.
ziadne tam neplati len jej dam jeden papier....
musi si vistat len kvoli tomu radu....