ze dokazat ze metal je lepsi no mam dost ..pre kazdeho je dobre , to co sa mu paci..Mne sa paci vselico okrem metalu aa nemam za potreby dokazovat to ze metal je zly za to ze sa mi nepaci..preboha
KAZDY VIE ZE HEAVY A LEN HEAVY METAL JE NAJLEPSI!!!!
teraz fakt, co chcela autorka/autor tymto dosiahnut???
hip hop nepocuvam, nepaci sa mi nudi ma.. ale ludi co ho pocuvaju necham zit, je to ich volba, IM sa to paci... MNE sa paci nieco ine tak preco na niekoho nadavat ze sa mu paci INA vec ako MNE???? "
@elkiller nejde o to, ide o to že on do správy napísal všetkých čo zahlasovali za hip-hop.. teda vlastne škatuľkoval, ale ide o princíp
hej zvykne to tak začať, ale podľa toho kto vyhráva, ak sa niekto cíti ukrivdený, že napríklad teraz keď metal vyhráva a jemu to príde "nereálne" tak zaútočí ... ale tentokrát to tak nevyzera, česť tomuto dňu! heh
nie že by som bola zaťažená na metal , mám ho rada, ale okrem neho počúvam aj rock a v menšej miere aj punk a SKA, pokiaľ v pesničke nepočujem poriadne bicie, gitry a basu tak to neni pre mňa jednoducho hudba, ale odpad, ktorý patrí do koša, ale aj medzi nehudobnými pesnčkami sa nájdu výnimky, ojedinele, ale predsa sa nádju, ale naučila som sa nenadávať na akýkoľvek hudobný šýl pretože každí sme iní a kazdému sa páči niečo iné, a rešpektujem každého vkus, za predpokladu, že nikto nenadáva do to čo som a kým som...
Vo vseobecnosti metal moc nemusim.. Ale kedze tych stylov metalu je mrte, tak to nie je jednoznacne.. Taky heavy a trash metal mam radsej nez hip hop, ale inak fakt cokolvek, len nie mastne dlhe vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
chcem @hihopdievca -tu dokazat, ze metal je lepsi
aj ja
@lucia199513 @krampus tak, tak
podme sa uz konecne pustit aj do metalu...
a btw , vzdy to zacne niekto kto nepocuva hip hop , ze nechape ako to moze niekto pocuvat ,ze to je sracka...
@lucia199513 to si sa pomylila a zalozila z jedneho z tvojich mnohociselnych nickov ?
teraz fakt, co chcela autorka/autor tymto dosiahnut???
hip hop nepocuvam, nepaci sa mi nudi ma.. ale ludi co ho pocuvaju necham zit, je to ich volba, IM sa to paci... MNE sa paci nieco ine tak preco na niekoho nadavat ze sa mu paci INA vec ako MNE???? "
aj metal aj hip hop...
hej zvykne to tak začať, ale podľa toho kto vyhráva, ak sa niekto cíti ukrivdený, že napríklad teraz keď metal vyhráva a jemu to príde "nereálne" tak zaútočí ... ale tentokrát to tak nevyzera, česť tomuto dňu! heh
(teraz to vyznie rasisticky, ale ...) čierne deti k hiphopu, však Rytmus