budem sa mu vyhybat a ak ho stretnem,tak mu asi nepoviem nic,bo jeho cielom je ma vyprovokovat a to by som mu nemala dovolit...a zacnem sa riadne smiat...smiech je na vsetko.
@bibkao ked nieco povies,vsetko bude pouzite proti tebe...daj si sluchadka a spievaj si nahlas...bude sirit,ze si neviemco,ale to len preto,ze bude nastvata..ju to casom omrzi
mne také niečo dokonca učitelka aj povedala..na základke...nie presne toto isté ale niečo v tom zmysle, že aby som sa k jednému spolužiakovi choval slúšne a že aby som mu podal ruku vraj....som povedal že to by som si musel dať zváračské rukavice, lebo tie môžem potom spáliť, ale ruku by som si musel odťať ....a nastal cirkus...nakoniec som bol ja ten najhorší gauner, agresor a ešte neviem čo....ale aj tak som mu ju nepodal a potom bol kľud..nejako sa to uhralo dostratena
@bibkao ak ťa voľakto šikanuje, ty sa brániš, a potom sa musíte navzájom ospravedlniť a agresor je chudáčik, lebo je bohatý a osamelý, na hlavu, atď..............vitaj na stredovekej škole............slovenská špecialita
čo najskôr odíď zo školy..........dovtedy tvrdo ignoruj a trénuj asertivitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pokúšali sme sa, ale nepoučia sa (ach)
teraz už na to kašlem
aj keď záleží od určitého človeka
čo najskôr odíď zo školy..........dovtedy tvrdo ignoruj a trénuj asertivitu