nič čo by bolo až také strašné sa nestalo... ale sem tam mám o ľuďoch mylné predstavy, ktoré vykričím, deň polla nich žijem a potom keď prídem na to jak som to dosrala mrzí mato nesmierne...
hm tak vidím, že dosť ľudí ľutuje svoje konanie v istých situáciách, ale nikto sa nepochváli ale stavím sa že keď otvorím diskusiu o najlepšom skutku, každý sa rád pochváli človek, človek... príliš pyšná bytosť..
@sabnacke * @10 Zas poviem, ze len moc zovseobecnujes. Ale preco? Napr. ja by som Ti na ten "najlepsi skutok" odpovedala rovnako, ako na tuto otazku. Skus sa to spytat, ved uvidime. Ale myslim, ze aj ak by bol clovek skutocne na nieco hrdy, tiez si to nie kazdy prizna takto verejne. LEBO by nechcel posobit presne tak, ako hovoris, pysne.
môj bratranec mal rybičku.. a ja som vždy mala takú chuť ju spláchnuť do záchodu, ako vo filmoch keď im zomre... a ona nie a nie zomrieť tak som ju spláchla zaživa ...ale to sme boli malíííí, teraz už splachujem len tie naozaj mŕtve
Ja som mal nebezpečné vyhrážanie so zbraňou a podmienku na dva roky. A či ma to mrzí? Na to odpovedať nebudem. Ale teraz ma ošklbal jeden o pekný balík peňazí a keď budem znovu na policajnej stanici kvôli tomu, že sa mu niečo stane, tak to ma mrzieť vôbec nebude.
keď som bol ešte pažravý, tak som si uvarenú klobásu pichol vydličkou a ta ostriekala okolo sediacich takou červenou masťou, jedna inteligentná pani povedala a som v piči!!!
počul som, že jeden človek spravil obrovskú chybu, nechal si zabiť lásku ale miesto toho, aby to oľutoval, znenávidel seba a hádzal vinu na celý svet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
popravde čakala som že niekto zažartuje, napr. spravil som mačke z chvosta dred alebo podobne..
filip
čo sa s ním stalo ?