bolo to na chodbe. skolskej. vsade tma. bolo pol siestej vecer. alebo pol jedenastej doobeda. tma tam bola. vsade kopec ludi. ja. on. nase tela. flasa vody.
velka.
silna.
plna.
energicka.
zelena.
lezal vedla mna. ja vedla neho. opierali sme sa. hlavami. o stenu. krásne. vtom. nebola som v tom. ani on. vtom. chytila som flasu.
velku.
silnu.
plnu.
energicku.
zelenu.
nabrala vodu. do ruky. ta vlhkost. to osviezenie. ten pocit. a. vyliala som ju. tam. aby som sa uvolnila. a on. bol mokry. smiala som sa. velmi. valala som sa. na podlahe. a vtom. este stale som nebola. v tom. prisla. ona. profesorka. anglictiny.
no jasne napriklad som plavala na konštantíne (to je jazero uplne spinave skarede zevrajs a tam cigani kupu ) a ja som tam skocila oblecena a kricala som KAČIČKY
detstvo na sidlisku = len sialene veci ... ked som spomeniem na nasu destruktivnu cinnost od skolky tak sa cudujem ze to sidlisko este stoji ... ale tolko krat som dostal .. au ... od tolkych ludi ale bola to zabava , vonka od rana do vecera , ziadna telka , pc ... to boli casy
ked som sa v stvrtej triede ostrihala na ofinu a vtedy som este nemala zehlicku
a potom ked som tomu ............ aaaaaaaaa! povedala kto sa mi paci a on mu to debil povedal a zariadil sa mi o dost skarede zivotne obdobie lebo ja som vzdy vedela ze on by o mna ani nezakopol
raz davnejsie na dovolenke s kamaratkou sme si vyhliadli skupinu chalanov a v noci sme im vtrhli do chatky, zacali sme kricat, blikali sme svetlami, tahali im periny, vsetkych sme ich zobudiili, oni nechapali co sa deje ale potom s nami isli na tequilu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
velka.
silna.
plna.
energicka.
zelena.
lezal vedla mna. ja vedla neho. opierali sme sa. hlavami. o stenu. krásne. vtom. nebola som v tom. ani on. vtom. chytila som flasu.
velku.
silnu.
plnu.
energicku.
zelenu.
nabrala vodu. do ruky. ta vlhkost. to osviezenie. ten pocit. a. vyliala som ju. tam. aby som sa uvolnila. a on. bol mokry. smiala som sa. velmi. valala som sa. na podlahe. a vtom. este stale som nebola. v tom. prisla. ona. profesorka. anglictiny.
Pokiaľ viem, tak som nikdy nič také nespravil. Ale chystám sa
zle sa na to mysli
a potom ked som tomu ............ aaaaaaaaa! povedala kto sa mi paci a on mu to debil povedal a zariadil sa mi o dost skarede zivotne obdobie lebo ja som vzdy vedela ze on by o mna ani nezakopol
a potom ešte, keď som išla na gympel!!!!!!!!!
nakoniec sme sa pomilovali ale to som mal v duchu pred očami grupensex najhrubšieho zrna.
filip