Ahojte ako ste sa dnes mali? čo ste robili? Uživali ste si sobotu v posteli, pri telke, relaxovali alebo ste mali pracovnú sobotu? čo vás dnes potešilo/nepotešilo?
Ja osobne som mal takú pohoďkovú sobotu. O 9 som vstal a šli sme aj so známymi zabiť 2 baranov čo sme chovali. Po zabíjaní (bože to je strašne slovo som už mal frei. Väčšinu času som bol v posteli s knižkou o druhej svetovej vojne nech sa niečo aj naučím cez tú sobotu.
Rano som vstal, okupkal, pobalil sa z hotela, cestou vlakom domov z lipt. Mikulasa, dal som si doma slofika a teraz pracujem, a neskor sa chystam este varit tak taky celkom basic den
ja som 5 hodin upratovala po humusakoch lebo mi mala dojst zakaznicka a nechcela som aby jej slzeli oci z toho smradu plesnivejucich hrncov
celkom fajn sobota v mojom pripade
nuda a neviem prečo, ale vždy mi prídu soboty ako strašne nudné dni
no a čo som robila? varila, učila sa, písala prácu do školy a pozerala film...no nuda
@6 Ja popravde si vždy sobotu plánujem už cez týždeň. Ale tento krát som nejako nemal čas. Jakže nudný deň? Veď tento deň je podľa mňa dosť dobrý. Ja si vždy spravím všetko popredu nech mám sobotu úplne volnú a vždy si ju nejako vymyslím
príjemná večer sme šli do kina na drozdajku2 a dostali predmikulášsky darček od našich kúpili nám mikrovlnku a museli nám ju dať hneď a zaraz A vraj my sme deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
celkom fajn sobota v mojom pripade
no a čo som robila? varila, učila sa, písala prácu do školy a pozerala film...no nuda