kamoška ma nahovorila aby som šla s ňou do zoo (cez leto) ale v ten deń som zabudla, že máme ísť s rodinou do španielska mali ste to vidieť, nešli sme koli kamoške, lebo mi začala cez telefon hovoriť že neverí źe nemožem ísť, že si vymyslam, ze som blba klamarka, že sa so mnou nebavi a aspoň vie aká som a šli sme neskor lenže vtedy bolo krásne počasie ale keď sme neskor šli stále len pršalo
ked sme sa nechali nahovorit aby sme sa hrali s vytahom...skratka ho posuvali aj ked su dvere od sachty otvorene...uz sme sa dohrali ale dvere sa dali stale otvorit aj ked tam vytah nebol...no a v tom vyslo dievca z bytu aj so psom...a otvorilo dvere do prazdnej sachty kde nebol vytah, kedze bol o poschodie vyssie...chvala bohu sa nic nestalo ale vysrany som bol este pol roka potom..
keď som prehrala jednu stávku musela som vypiť dva deci oleja a zožrať surové vajco , potom som sa násladne na to veľmi skamarátila so záchodovou misou a odteraz si dobre rozumieme
Vela... ale nikto ma nahovarat nemusel, ja som rebeloval rad.
Ale nic s cim by malo vyznam sa uz dnes chvalit.... len tak zaspominat ked maju stari friendi meeting. Po zakladke sa to cele rozprchlo. Ale mal som mrte dectvo.... to fakt hej.
skor ja som nahovarala , ist do starej budovy , kedysi zakladna škola , a dostat sa tam oknom po kontajneri a nvm ako prist na posledne poschodie , ale čo sa potom stalo , zabuchli ma aj s kamošku a s kamošom do miestnosti(ani s jednej strany nebola kluča a boli to železne plne dvere) , no teda pod strechu kde bola tma aj o 10 rano fuj , už nikdy ale to nas vtedy zabuchol dalši kamoš , od 7 do 11 večer sme tam trčali , mali sme ist do kina , napokon sme to neako vypačali či čo , ale bol to skveli pocit ked sme sa cez malinku šparku videli , chcela som volat hasičov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale nic s cim by malo vyznam sa uz dnes chvalit.... len tak zaspominat ked maju stari friendi meeting. Po zakladke sa to cele rozprchlo. Ale mal som mrte dectvo.... to fakt hej.