Pán riaditeľ, mňa naozaj mrzí, že som dostala 2 z toho učiva! (riaditeľ nás učí matiku a vždy, keď dostanem 2 z nejakého učiva, tak ma poriadne zdrbe, zaujímavé, že iných nie)
tých bolo veľmi veľ ale asi taká najhoršia "Nie mami,ja som sesternici nespravila nič s krkom" a to som ju hodila o zem a musela ísť do nemocnice ale ja som bola malá!!! (ach)
@31 nie, nie som smutná, ja som práveže rada, že mám 2, keď ostatní majú 4 a 5, lenže riaditeľ si myslí, že musím mať samé 1...
napríklad dneska som tiež dostala 2 a keď som to diktovala do klasáku, ta povedal: ,,Zuzana, ty tú dvojku ešte s akým hrdinstvom hovoríš! Koncom roku sa nejako prestávaš učiť (síce sa od tretieho ročníka vôbec neučím, ale on tomu neverí) Pozri sa na Marcela (spolužiak) ten dostal na polroku trojku a teraz je lepší ako ty!'" tak preto sa radšej tvárim, že ma to mrzí
@majo16 je netolerantný človek, nedovolí inému človeku prezentovať názor a ak ho prezentuje, zavraždí ho nožom alebo sekerou. Vo voľnom čase trhá hlavy mačkám, chodí po krčmách štvrtej cenovej skupiny a pod vplyvom alkoholu heiluje na zaparkované autá. Ste spokojní, moralisti??? Je to typický holohlavý neonacista!!!
@midnight jediný xenofób si tu práve akurát tak ty, keď si naňho napísal také veci a tým pádom si ho odstrčil. A že kto koho diskriminuje... Za to, že jeho názor je inakší než tvoj, tak je hneď zlý? Žijeme v 21. storočí a ľudia majú rozličné názory a pohľad na svet detto. Tak prečo to netolerovať?
@sturmer hej, to je otázka, ako si to dovoľujem, netolerovať netolerantný názor? tak mi láskavo vysvetli aký iný význam môže mať keď niekto povie že najväčšia jeho lož v živote bola akákoľvek práca na toleranciu inakosti ktorú kedy napísal. mimochodom nepovedal som a ani si nemyslím že by bol typický holohlavý neonacista, ale neviem sa rozhodnúť či je to dobre alebo nie. pre mňa osobne je omnoho horšie keď sa s niekým rozprávam a vyzerá normálne a v pohode a potom začne bez varovania vypúšťať choré xenofóbne kydy, než keď už z diaľky vidím že je to vymytý nácek a môžem sa mu (aspoň skúsiť) vyhnúť. mimochodom nepomôžem si, ale to že si sa ho zastal práve ty, kým som to videl len v reakciách, mi nič nepovedalo, ale keď som potom vošiel do diskusie a videl tvojho avatara a tak nejak sa mi spojil s tým ako znie tvoj nick, tak ma napadlo "aha, jasné". nie, netvrdím že si nácek ani nič také, len hovorím že tvoja kombinácia avatara a nicku robí dosť veľa preto aby človeku prinajmenšom na podvedomej úrovni naznačila takéto inklinácie.
a príde mi maximálne trápne keď vyjadrím svoj názor a niekto sa za to do mňa oprie s argumentom že som moralista lebo sa opieram do ľudí za ich názory. tak sa rozhodni, buď je moralista každý ktorý má na rôznych ľudí názory a niektoré z nich nie sú pozitívne (čiže aj majo16 a ty), alebo je celé tvoje (a iných ľudí) použitie tohto výrazu a tejto reakcie proste len hlúpa urazená reakcia keď sa cítite dotknutí že si niekto dovolí povedať že vaše názory nezdieľa a nepáčia sa mu.
ale aby sa tu nestratila tá kľúčová otázka, vysvetli mi aký iný význam môže mať keď niekto povie že najväčšia jeho lož v živote bola akákoľvek práca na toleranciu inakosti ktorú kedy napísal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale najčastejšia je "Čítal som a súhlasím s podmienkami používania."
a ešte
Nie mami,fakt dnes nič nebolo v škole.
(horeuvedené je odpoveď na otázku tejto diskusie)
napríklad dneska som tiež dostala 2 a keď som to diktovala do klasáku, ta povedal: ,,Zuzana, ty tú dvojku ešte s akým hrdinstvom hovoríš! Koncom roku sa nejako prestávaš učiť (síce sa od tretieho ročníka vôbec neučím, ale on tomu neverí) Pozri sa na Marcela (spolužiak) ten dostal na polroku trojku a teraz je lepší ako ty!'" tak preto sa radšej tvárim, že ma to mrzí
a príde mi maximálne trápne keď vyjadrím svoj názor a niekto sa za to do mňa oprie s argumentom že som moralista lebo sa opieram do ľudí za ich názory. tak sa rozhodni, buď je moralista každý ktorý má na rôznych ľudí názory a niektoré z nich nie sú pozitívne (čiže aj majo16 a ty), alebo je celé tvoje (a iných ľudí) použitie tohto výrazu a tejto reakcie proste len hlúpa urazená reakcia keď sa cítite dotknutí že si niekto dovolí povedať že vaše názory nezdieľa a nepáčia sa mu.
ale aby sa tu nestratila tá kľúčová otázka, vysvetli mi aký iný význam môže mať keď niekto povie že najväčšia jeho lož v živote bola akákoľvek práca na toleranciu inakosti ktorú kedy napísal.