Aká bola vaša predstava o budúcnosti a ká je realita? (Len tí, čo už majú dokončené školy)
Len som chcel vedieť, ako ste si predstavovali svoju poškolskú budúcnosť, keď ste boli mladší (nemyslím, keď ste mali 9 rokov a podobne...) a aká je realita? Lebo ja nikomu neverím, že to, čo ma baví teraz ma prejde
@kolini to znamená, že milujem hudbu a raz sa ňou chcem živiť. Ale nie tu. A netvrdím, že predtým nebudem robiť aj niečo iné! Možno aj 10 rokov, kým sa to rozbehne, a možno ju proste len budem robiť popri práci, ale vždy chcem ostať pri hudbe.
@kakuseibakaism pokial uz nemas kapelu (resp. nebudes mat do dvoch troch rokov) a nezarezavate tam permanentne x hodin denne a netrenujete, neskladate a pod., tak ver tomu, ze to bude len tvoje hobby popri praci..
@kakuseibakaism a zivit sa tym dokazu len kapely ako Desmod a podobne komercne srandy.. drviva vacsina kvalitnych slovenskych kapiel hrava popri normalnej praci..
@kolini ale ja nechcem na slovensku...nechystám sa tu stvrdnúť navždy...hneď po strednej sa chcem niekam odsťahovať...a rozhodne nerobiť komerčnú hudbu...zase tak sa neznížim!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@rischo to vystihol
ked nebudes robit komercnu hudbu, resp. bude tak zla, ze nebude ani trochu komercna, tak ako sa tym chces zivit?