Aká bola vaša prvá skúsenosť so smrťou? Ak sa vám stalo, že zomrela nejaká známa osoba, ku ktorej ste sympatizovali, ako ste sa
Proste, tak ma dnes napadlo. Ako som išiel domov a spomenul si na vynikajúceho herca, komika a spisovateľa Júliusa Satinského. Že už to bude 9 rokov tuším čo zomrel (zomrel v 2002, nie?) a ja som mal akurát 9 rokov a keď som sa dopočul, že zomrel bolo mi
@vast ked zareagujem na satinskeho,ten vecer si pamatam presne (ja mam pamat na podivne veci),boli sme v kine a ked sme sa vratili,tak som to zapocula v tv.
a co mi pamat siaha,tak tusim zatial nikto znamy,koho by som mala rada,neodisiel.
@bizbilio ja si to pamätám dodnes, jednoducho som toho človeka obdivoval a keď som videl dnes jeho fotku keď sme boli na exkurzii tak som si na neho spomenul.
@revolucion ano aj ten den bol pre mna dost smutny, Jacksona som mal uprimne rad, pacila sa mi jeho tvorba.
@zuzana15 hmm, to bolo tiez dost smutne a fakticky vtedy som si takmer dokola spieval "Zbohom buď, lipová lyžka.."
@piter09 toho fakt nepoznam, kto to bol a co robil?
@spisovatelka tak to mi je jasne ze si neskakala, ale predsa len tu osobu ak si nepoznala nemuselo ti byt len smutno, mohla si prezivat aj ine emocie.
@kokosovyorech to bola tvoja prva skusenost so smrtou? hmm, moja prva skusenost so smrtou ktora sa ma uprimne dotkla bola smrt mojho dedka.
@geleboon Vtedy som mal 11 mesiacov a 4 dni, takze tato udalost sa ma nedotkla, avsak vracal som sa k nej pri spomienke na nho, vzdy ked som pocul jeho hudbu..
@malapohroma v tomto pripade som alkohol nepouzil, pretoze ak by som pil, bol by som len viac citovo na dne ako keby som bol triezvy..
@uggla hmm, to mi je luto, viem co pre teba znamenal a pamatam si, ako ked som isiel domov a susedia mali pusteneho Jacksona, tusim vtedy bol taky vecer, ked hrali v radiu cisto MJ ako pamiatku a uctu.. si pamatam, ked som siel okolo, ze sused (uz nebohí) taky stary pan chcel spat a chlapci si pustali nahlas radio a spominali.. vtedy mi bolo strasne smutno za nim, vtedy som si to uvedomil..
o to viac mi to bolo luto, ked som na ich koncert bol nejak pred rokom asi 10.9. a on tyzden na to spadol z okna, cize jeden z poslednych koncertov som zazil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a co mi pamat siaha,tak tusim zatial nikto znamy,koho by som mala rada,neodisiel.
ale Tomas Dask, ked zomrel, to som bol dost smutny..uz to bude rok
Ale nie, no bola som smutná...
@zizisko hmm toho nepoznám:/
@revolucion ano aj ten den bol pre mna dost smutny, Jacksona som mal uprimne rad, pacila sa mi jeho tvorba.
@zuzana15 hmm, to bolo tiez dost smutne a fakticky vtedy som si takmer dokola spieval "Zbohom buď, lipová lyžka.."
@piter09 toho fakt nepoznam, kto to bol a co robil?
@spisovatelka tak to mi je jasne ze si neskakala, ale predsa len tu osobu ak si nepoznala nemuselo ti byt len smutno, mohla si prezivat aj ine emocie.
@kokosovyorech to bola tvoja prva skusenost so smrtou? hmm, moja prva skusenost so smrtou ktora sa ma uprimne dotkla bola smrt mojho dedka.
@geleboon Vtedy som mal 11 mesiacov a 4 dni, takze tato udalost sa ma nedotkla, avsak vracal som sa k nej pri spomienke na nho, vzdy ked som pocul jeho hudbu..
@malapohroma v tomto pripade som alkohol nepouzil, pretoze ak by som pil, bol by som len viac citovo na dne ako keby som bol triezvy..
@uggla hmm, to mi je luto, viem co pre teba znamenal a pamatam si, ako ked som isiel domov a susedia mali pusteneho Jacksona, tusim vtedy bol taky vecer, ked hrali v radiu cisto MJ ako pamiatku a uctu.. si pamatam, ked som siel okolo, ze sused (uz nebohí) taky stary pan chcel spat a chlapci si pustali nahlas radio a spominali.. vtedy mi bolo strasne smutno za nim, vtedy som si to uvedomil..
Ja som si to nedokázala uvedomiť. Nejak mi to nedochádzalo.
Stále tie otázky. Prečo? Prečo on? Prečo teraz? Ako umrel? Niekto si urobil srandu? To nemôže byť pravda, veď on je mladý a nesmrteľný!
(ach)
Idem si pustiť nejaký song.
Z časti nesmrteľný. Bude tu vždy, ale nie v tej forme z kože a kostí.. Ale, aspoň po sebe nechal niečo poriadne!
o to viac mi to bolo luto, ked som na ich koncert bol nejak pred rokom asi 10.9. a on tyzden na to spadol z okna, cize jeden z poslednych koncertov som zazil..
Si pamatam, ked som ich počul v nejakej hitparade so skladbou destiny a som si myslel, ze su to Američania a že sú úplne skvelý!
Mimochodom, nechcem taketo veci vraviet, ale ked som vcera zakladal toto forum mal som strasne zly pocit.
.. a Ronnie James Dio..