Bude podľa vás v tomto štáte lepšie alebo to pôjde stále k horšiemu?
Dostihneme niekedy západné krajiny čo sa kvality života týka?
Plánujete ostať na Slovensku alebo ho opustiť a skúsiť šťastie v zahraničí?
Ak začne západ stagnovať a cúvať smerom na našu úroveň,tak áno,dobehneme ho Pôjde to k lepšiemu,ak sa bude menej kradnúť,menej korupcie,to je asi základ,ale v rámci tejto korporatokracie asi ťažko.
Práveže stredná trieda vzniká, ale vďaka západným krajinám. Ťažko sa im vyrovnáme v blahobyte, lebo máme odlišný prístup k životu. Nemyslím si, že sa dožijem toho, ako bude Slovensko na tom lepšie ako západniari. Tak drastickú zmenu by privodila len vojna a to oni tiež nechcú. Takisto si vezmite fakt, že nás je značne menej obyvateľov ako ich a tak aj produkcia je nižšia, teda politickú moc nemáme a ako môžete sledovať, tak práve mocnosti stanovujú a obmedzujú ciele a hranice. Keby sa malo zobrať čisto to, že Slováci majú na obyvateľa vyššiu produkciu ako oni, tak už by sme žili podobne ako oni.
Ťažko povedať ... Ale určite nedobenheme západniarov.
Každopádne, ja plánujem odchod do zahraničia. Buď USA, Francúzsko alebo Holandsko. Podľa toho, jak mi vyjdu najbližšie plány, od toho sa to bude odvíjať. Ale to som opäť odbočil od témy (celý ja ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Každopádne, ja plánujem odchod do zahraničia. Buď USA, Francúzsko alebo Holandsko. Podľa toho, jak mi vyjdu najbližšie plány, od toho sa to bude odvíjať. Ale to som opäť odbočil od témy (celý ja ).