je ťažké urobiť reklamu, ktorá má v sebe myšlienku - a ešte aby bola aj estetická. mne sa páčia reklamy, ktoré sú obyčajné a pritom pekné - nemám rada keď reklama sľubuje to, čo nemôže splniť ("objavte nový svet "a ukazujú tam pyramídy a vysoké hory a je to reklama na auto) a podobné...
a potom, mám rada vtipné reklamy, ktoré majú myšlienku (VÚBka mala dobré, napírklad.)
a hlavne, čo vždy zabije reklamu, je to, že chodí dlho tá istá...
pre mňa, jedna z najkrajších a najzaujímavejších reklám, čo poznám, je táto páči sa mi pre svoju jednoduchosť a dobrý nápad
@synekdocha Myslím, že reklama má byť aj estetická. Máš predsa aj súťaže o dobré reklamy . A neviem síce, či hodnotí porota aj predajnosť ponúkaného produktu/služby, ale buď práve estetika, nápad alebo vtip (a najlepšie viaceré z takýchto aspektov spolu) sa mi zdá, že vždy zvýši šance.
@marleymt A Tesco formula, golfový turnaj alebo futbalisti v dresoch Tesco Ťa nezaujali? Ale hej, tamtá bola fajn. Skoro som sa o tom s mamou pohádala, keďže jej liezla na nervy.
@flussica viem, že je festival reklám, netvrdím, že kreatívne reklamy neexistujú, ale podľa prieskumov reklamných agentúr predáva výrobok viac tá reklama, v ktorej ti povedia, že tento prací prostriedok je lepší než henten a nie tá kreatívna, pri ktorej si niekedy viac zapamätáš formu, alebo pesničku, alebo niečo také ako samotný produkt
@synekdocha Nuž, to sú skryté taje reklamy . Častokrát im nerozumiem, myslím si, ako veľmi som neovplyvniteľná, ale je mi jasné, že v skutočnosti iste viac, než by som si priala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a potom, mám rada vtipné reklamy, ktoré majú myšlienku (VÚBka mala dobré, napírklad.)
a hlavne, čo vždy zabije reklamu, je to, že chodí dlho tá istá...
pre mňa, jedna z najkrajších a najzaujímavejších reklám, čo poznám, je táto páči sa mi pre svoju jednoduchosť a dobrý nápad
@marleymt A Tesco formula, golfový turnaj alebo futbalisti v dresoch Tesco Ťa nezaujali? Ale hej, tamtá bola fajn. Skoro som sa o tom s mamou pohádala, keďže jej liezla na nervy.
@synekdocha Nuž, to sú skryté taje reklamy . Častokrát im nerozumiem, myslím si, ako veľmi som neovplyvniteľná, ale je mi jasné, že v skutočnosti iste viac, než by som si priala.