riečna panna.. väčšinou len veľkosti sardinky bývala by som vo Vltave, tam niekde ako je Tancujúci dom, voňala rybinou a občas by som plakala éterickým spevom z kanálov
@11
Aj ja scem byt mistborn!
Aj keď v novom mistbornovi už mistbornovia nie sú.
A mágia z Elantris je aj tak môjmu srdcu bližšia.
A ak už mám byť niečo od Sandersona tak aspoň dáky worldhopper. Nech je sranda.
@0sea áno, čítam sci-fi a fantasy prakticky celý svoj život. GoT som dokonca dosť dlho považovala za podobnú overrated hovadinu ako lotr (a teraz ma upálte).
A veď som napísala že drak. Kľudne to môže byť aj dáky Viserion, alebo ktorý. Inak ľudské postavy to v GoT majú dosť napiču
@miki_snark Vážne? Ja som vygooglil knihy... asi to bude oboje.
Tak sorry teda. Warhammer poznám len tak zbežne, ale myslel som, že to je tiež iba fantasy...
@staphylococcus To som úprimne prekvapený. Považoval som ťa za osobu, čo si radšej prečíta nejakú praktickejšiu knihu a nestráca čas vo vymyslených svetoch s mágiou a drakmi.
Lotr sú knihy môjho detstva a bez nich by som asi nikdy nezačal čítať, takže aj keď je to taká detinskejšia story, mám len pekné spomienky. Naopak, ja neznášam Harryho Pottera (upálte aj mňa!)
Veď práve preto som to nadhodil... Je ťažké žiť vo svete GoT. A draci sú tam nič moc, len také väčšie zvieratá.
@0sea ja to mám zase takto s Harrym. Naučila som sa na tom čítať ale meh.
A ak praktickejšou knihou myslíš návod na zostavenie kuchynskej linky z ikey tak nie. Ak čítanie skript z vlastnej vôle vo voľnom čase tak áno.
Ale zas aj od toho si človek občas musí oddýchnuť, aby ho nejeblo.
A myslela som si, že moja posadnutosť Dunou je všeobecne známym faktom, ale to asi len pre stalkerov a jebnuté individua bez života, čo majú v denníčku zapísaný kompletný profil každého birdzaka
A čítanie kvalitných kníh rozhodne za stratu času nepovažujem
Jakub Vandrovec. Má nezničiteľnú pečeň a žiaden súd ho kvôli vysokému veku nepošle do väzenia. Napriek pokročilej starobe sa kondičkou vyrovná hociktorému dvadsiatnikovi a nezľakne sa žiadneho upíra, prízraku či komunistu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
alebo nejaký mistborn
Aj ja scem byt mistborn!
Aj keď v novom mistbornovi už mistbornovia nie sú.
A mágia z Elantris je aj tak môjmu srdcu bližšia.
A ak už mám byť niečo od Sandersona tak aspoň dáky worldhopper. Nech je sranda.
...Alebo nejaký random drak.
Draci sú cool.
aaa tak polku môjho života som strávila tým, že som chcela byť elf :S ale už asi žiadna
jeden na to už doplatil, bol to Lucifer....
Inak, prečo nikto z vás nechce byť postava z Game of Thrones?
Som zvedavý kto spozná
Dawn of War je hra
A veď som napísala že drak. Kľudne to môže byť aj dáky Viserion, alebo ktorý. Inak ľudské postavy to v GoT majú dosť napiču
Tak sorry teda. Warhammer poznám len tak zbežne, ale myslel som, že to je tiež iba fantasy...
Lotr sú knihy môjho detstva a bez nich by som asi nikdy nezačal čítať, takže aj keď je to taká detinskejšia story, mám len pekné spomienky. Naopak, ja neznášam Harryho Pottera (upálte aj mňa!)
Veď práve preto som to nadhodil... Je ťažké žiť vo svete GoT. A draci sú tam nič moc, len také väčšie zvieratá.
A ak praktickejšou knihou myslíš návod na zostavenie kuchynskej linky z ikey tak nie. Ak čítanie skript z vlastnej vôle vo voľnom čase tak áno.
Ale zas aj od toho si človek občas musí oddýchnuť, aby ho nejeblo.
A myslela som si, že moja posadnutosť Dunou je všeobecne známym faktom, ale to asi len pre stalkerov a jebnuté individua bez života, čo majú v denníčku zapísaný kompletný profil každého birdzaka
A čítanie kvalitných kníh rozhodne za stratu času nepovažujem