Ide leto a s ním aj dovolenky každý si chce oddýchnuť a čo vy? aký tip oddychu si zvolíte vy? čo je pre vás tá pravá dovolenka uprednostníte nabitý program niekde v hore alebo skôr klud pohodu pri mori? .....alebo niečo originálnejšie? čo plánujete na
No tento rok ideme moja rodina a frajekrina rodina do chorvácka na hvar (chodime uz asi 7rokov takto) ideme autom na dovolenku . Na iostrove mame zamluvený apartmán a chodime po plážach an sotrove každý den si moze vybrat inú pláž podla nalady piesková plytká , alebo kamenna hlboká alebo plaz orientovana na otvorené more z celkom fjanými vlnami atd...
tak sito si na apartmane grilujeme atd...
Nevedel by som ist an dovolenku busom byť viazaný len na jednú pláž
More ma nikdy nebavilo, ani nelákalo, nevidím rozdiel medzi morom a bazénom, vždy ma viac bavili mestské dovolenky, prezeranie svetoznámych pamiatok, fotenie, bary, diskotéky etc...
Neznášam ležanie pri mori... vždy mám pri tom také nervy, že niekde som a nie žeby som to okolie trochu skúmal, ale ja na pláži ležím. Radšej mám poznávacie cesty, alebo túry v horách.
Zbaliť ruksak, spacák, karimatku, stan, odviezť sa vlakom niekam ďaleko ( asi len v rámci SVK) a potom sa kochať prírodou...Na taký nejaký výlet sa chystám s drahým. Ale rada by som si dala aj takú oddychofku na pár dní v Prahe napríklad. Potom s kamarátmi na týždeň na Oravu, len spať, piť, spať a piť. A samozrejme ešte aspoň jeden fest. More ma nikdy nelákalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tak sito si na apartmane grilujeme atd...
Nevedel by som ist an dovolenku busom byť viazaný len na jednú pláž
@etelnair preco? ja neberiem za dovolenku nieco co neobsahuje more
a nie toto
Nepotrebovala som ani hory, ani more, ani dovolenku.
na druhej strane ruch veľkomesta, chodiť po uliciach NY
a na tej tretej strane ležať v nejakom resorte opalovať sa, kúpať sa a neurobiť ani krok naviac
tento rok toto:
aka Malorka
a nie byť niekde pri mori v nóbl hotely
aj taká, že letenka, ubytko, mapa, foťák, a celé dni chodenia po meste.
no a aj nejaké to lozenie po horách v rozumnom množstve je fajn
a ešte pohoda
alebo proste niekde kde vas nikto nepozna. to milujem