@relieforsaddist no čo ti poviem, mám eminentný záujem dozvedieť sa ktorá farba sa ľuďom najviac pozdáva, ke´d sa pozrú na niečo, tak to urgentne zisťujem zatiaľ mám tajný typ a som zvedavý či mi výjde tá čo sa páči mne :ehm:
@soreljulien metalízu tmavého bronzu?
lebo... metalíza sama osebe nie je farba, to je len to spracovanie toho povrchu ktoré spôsobuje že sa to trbliece
a kam ma ist ta farba? lebo napriklad ja si hreben kupim ruzovy, auto cierne alebo v kremovej/slonovinovej metalize, lak na nechty lilavy a obyvacku zariadim v namornickom style, lebo milujem lode a pasiky su vesele. nemozem vybrat jednu farbu, ked neviem, kam ma ist, iba mozem podla tej metalizy tusit, ze na auto.
@midnight je to metalický lak - čiže sa jedná o akýsi druh farby - ale myslím si že hrať sa so slovíčkami v tejto téme mi je otupné a budem mať z toho mizerére ... @kitty7 je to myslené abstraktne - nie konkrétne - takisto ako každé auto len v čiernej alebo slonovinovej neexistuje ale to by bolo nadlho rozprávať prečo neurčujem takmer nikdy konkrétne veci ... v tomto smere ma zaujíma jedine farba sama o sebe nie použitie ani výskyt
absolutne sa nevyznam vo farbach ako slonovina,kremova,blankytna atd. rozoznavam farby ako cervena,zelena,modra a tak. este aj niekolko ako bordova alebo tyrkysova,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zelená střední
červená
červená-béžová
červená-bílá
žlutá-červená
světlemodrá-bílá
černá
světle fialová (lilavá)
bílo šedá-holubičí šeď č. 0301
modrozelená-olivová č. 0422
tmavě modrá č. 0147
tmavě červená č. 0326
modrá střední-metalíza
stříbrošedá metalíza
zlatá metalíza
bílá č.0301
slonová kost
tmavě červená
světle modrá
modrošedá střední č.0442
světle zelená
světle krémová
modrá metalíza
ako väčšinu si predstaviť viem, ale blankytná, netuším
0,0,0 + 0,255,0
0,0,0 + 0,0,255
čo povedať, som trošku extrémista
čierna + cornflower blue
alebo
biela + cornflower blue
to sú také menej "očivypaľujúce" a stále pekné
lebo... metalíza sama osebe nie je farba, to je len to spracovanie toho povrchu ktoré spôsobuje že sa to trbliece
červená metalíza:
modrá metalíza:
zelená metalíza:
zelená metalíza:
zelená metalíza:
oranžová metalíza (to čo mi napadlo že si myslel ak si myslel metalízu tmavého bronzu ako jednu farbu):
...čiže neviem ako tebe, ale mne moja otázka ako slovíčkarenie nepripadala.