čierna sa mi zdá strašne v dnešnej dobe strašne nezaujímavá..taká klasika z nej začína byť. aj keď na niektorých babách vyzerá geniálne, žiarivo a tak živo..ale na tých ostatných vyzerá tuctovo.
Podľa mňa nie je nudná farba len farba ktorá sa nie každému hodí a potom na ňom vyzerá nevýrazne. Treba sa farbou trafiť do tónu pleti. Ja mám aj tak najradšej prirodzené.
@cicatrix no možno ale celkovo ak má človek dobrý účes a zdravé vlasy tak ani nie je dôležité akú má farbu, ale ja mám pocit že vidieť ženu s prirodzenou farbou od 15plus je čoraz zriedkavejšie. Teraz je moderné vyzerať čo najviac neprirodzene.
@cicatrix to je taký ten špinavý blond niečo medzi blond a svetlohnedou, čo nevieš nijak nazvať a celkovo je to nudné a nevýrazné a presne také mám svoje prirodznene
@mcvpn tak, ja mám na mysli taký fakt špinavý blond, že to už nie je ani blond, od hnedej to má tiež ďaleko a je to iné ako @1 , tak do siva trocha (keď budem mať niekedy výraznejšie odrasty, odfotím
@flyleaf s tou zriedkavostou mas pravdu. mnohe dievcata sa nikdy nezmieria s tym, co im dala priroda. a pritom ako vravis, nikto nema prirodzene skarede vlasy.
nepáči? keď si dievča s prirodzenými tmavými vlasmi jebne na hlavu peroxid s úmyslom byť blond a je z toho žltá a ďalej s tým nič nerobí (väčšinou cigánky, tam sa to skombinuje ešte s odtieňom pleti a je to eňo ňuňo, ale tak aj biele dievčatá majú takéto zatmenie mysle) + škaredé odrasty a nevydarené farby všetkých odtieňov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
takétok
@mielikki myslis toto?
» parentheticalthoughts.files.wordpress.com/2009/09/secured...