Kedysi som mala svoj ideál - vysoký, CIERNOVLASÝ, tmavooký... myslela som si, že nič krajšieho na svete niet a mala som aj dvoch takých. Jeden, hm.. to som bola zaslepená, ak sa na to etraz tak pozriem. A druhý, ten ranil velmi.
Už svoj ideál nemám, ani obraz o krásnom či krajšom a dokonalom chlapovi. Sú dôležitejľie veci ako výzor. Aj ked samozrejme so 150 kilovým, zapáchajúcim a s mastnými vlasmi by som nechodila, no predsa.
Paradoxne, teraz je mojím pokladom, 175cm vysoký (či skôr nízky, by som povedala) a blonďavý chlapec s modrými očami. Ktorý je pre mňa tým najkrajším stvorením.
Prečo..? Pretože - "Neľúbime niekoho, preto že je krásny. Ale je krásny preto, že ho ľúbime."
@Gothicpoethic odfarbi ho ... to si fakt neviem predstaviť, jeho s niečím na hlave ale mával dakedy na čierno tuším? ete keď mal kratšie.. ale teraz, to fakt nie
ja nemám typ, proste keď je chlapec pekný, tak je pekný... pre mňa. poznám dosť veľa pekných chlapcov, teda ja ich považujem za pekných a sú medzi nimi aj blonďáci, aj svetlovlasí, tmavovlasí, modrookí, zelenookí, hnedookí v rôznych kombináciách. ryšavých nepoznám, iba takých s vláskami do ryšava. aj tí sú pekní ale čo dokáže pokaziť aj pekného chalana? vyholená hlava takých fakt nemusím a nepáčia sa mi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Kedysi som mala svoj ideál - vysoký, CIERNOVLASÝ, tmavooký... myslela som si, že nič krajšieho na svete niet a mala som aj dvoch takých. Jeden, hm.. to som bola zaslepená, ak sa na to etraz tak pozriem. A druhý, ten ranil velmi.
Už svoj ideál nemám, ani obraz o krásnom či krajšom a dokonalom chlapovi. Sú dôležitejľie veci ako výzor. Aj ked samozrejme so 150 kilovým, zapáchajúcim a s mastnými vlasmi by som nechodila, no predsa.
Paradoxne, teraz je mojím pokladom, 175cm vysoký (či skôr nízky, by som povedala) a blonďavý chlapec s modrými očami. Ktorý je pre mňa tým najkrajším stvorením.
Prečo..? Pretože - "Neľúbime niekoho, preto že je krásny. Ale je krásny preto, že ho ľúbime."
@James144 - Začo? Len za moju malú myšlienku ?